Değirmiçem Mahallesi Mithat Enç Caddesi No: 16/B, Şehitkamil, Gaziantep
ay...
Dinçer beye tavsiye üzerine down sendromlu kizimi götürdüm bir türlü teşhis edilemeyen karın ağrısı vardı Dinçer bey göbek ve kasıkta fıtık olduğunu söyledi kızım ameliyat oldu çok şükür rahatladı gerçekten Dinçer bey çok ilgili hastaya yaklaşımı çok anlayışlı özel muayenehane olmasına rağmen işin maddi boyutuyla çok ilgilenmeyip hastasını önceleyen çok iyi bir hekim rabbim Dinçer bey gibi hekimlerimizin sayısını arttirsin
• Dinçer Aydın Akyılmaz Muayenehanesi • Diğer •
fa...r
aferim dinçerime helal olsun. yağışır gardaşıma... Hep böyle devam et benim gözel gardaşım. Başarılarının devamını dileym. Ahanda bundan kelli hep saa gelip doğum yaptırıcık ....
Dinçer Aydın Akyılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dinçer Aydın Akyılmaz, Radyoloji.
Dinçer Aydın Akyılmaz adresi nerede?Dinçer Aydın Akyılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem Mahallesi Mithat Enç Caddesi No: 16/B Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dinçer Aydın Akyılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dinçer Aydın Akyılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dinçer Aydın Akyılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dinçer Aydın Akyılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dinçer Aydın Akyılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dinçer Aydın Akyılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Dinçer Aydın Akyılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.