Merhaba, ben Dil ve Konuşma Terapisti Duygu Küçük.

2024 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum. Eğitimim boyunca hastanelerde, rehabilitasyon merkezlerinde ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMÜKOM)’nde stajlarımı tamamladım.

Mesleki gelişimime önem veriyor ve bilimsel yöntemlerle ilerliyorum. Bu doğrultuda DIR-Floortime 101, Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi (TEDİL), Erken Çocukluk Döneminde Kapsamlı Terapi Yöntemleri, Okul Çağı ve Yetişkinlikte Kapsamlı Terapi Yöntemleri, Dudak Damak Yarığında Değerlendirme gibi çeşitli eğitim ve seminerlere katıldım.

Her yaştan bireyin iletişim becerilerini güçlendirmeyi ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyorum. Seanslarımda, yalnızca konuşma ve dil becerilerini değil; bireyin kendini ifade etme gücünü, özgüvenini ve sosyal iletişimini de desteklemeye özen gösteriyorum.

Yetişkin
Çocuk

Nilüfer, Bursa

• G

Kızım 3 yıldır eğitim görmektedir ve konuşma becerimiz sıfırdı kelimemiz yoktu güzel öğretmenimizin çabaları ile şuan ise sesleri Duygu Hocamız sayesinde cikarmaktayiz güler yüzü ve bilgilendirmesiyle beni mutlu ediyor başarilarinizin devamını dilerim

• Nilüfer, Bursa Diğer  •

Oğlum birkaç kelime dışında hiç konusamıyordu yaklaşık 6 aydır bir eğitim alıyoruz ve şuan ciddi yol kattettik hocamızın birebir eğitimi özel ilgisi ve aile ile olan iletişimi sayesinde baya konuşmamız ilerledi.Kişilik olarak ahlak ve edep çerçevesine mükemmel uyan Cocugunuzu gözü kapalı gönderebileceginiz duygu hocamı herkese tavsiye ederim

• G

Kızım tam konuşamıyordu bazı kelimelerde zorluk çekiyordu ve duygu hanımı tanıdığımda çok sevdim kızım öyküde çok sevdi çok anlayışlı ilgili şefkatli bir öğretmen ve ders ilerdikçe kızımın konuşması düzeldi ve konuşmaya başladı ve her ders bitiminde bana hep öykü hakkında bilgilendirmeler yapıp nasıl ilerleyebileceğimi gösterdi iyki var iyki tanışmışız iyki tanımışım

• G

Kızımın dille sorunu olduğunu benimsemek bi anne ıcın cok zordu sizinle karşılaştıktan sonra hayata bakış açım değıştı bazı seyler sevgiyle olur bunu öğrettınız bana kızım sayenizde konuştu her bizimle konuştuğunda sizlere olan mınnettarlığım artıyor