- Kekemelik ,
- Gecikmiş Dil ve Konuşma ,
- Afazi ,
- Akıcılık Bozuklukları ,
Mustafakemalpaşa, EskiHal Sokak, Kat:6 No:17/B2 Fatsa, Ordu 52410
Cumhuriyet Mahallesi, İsmet İnönü Bulvarı, Baran İş Merkezi, No:286/7, Atakum, Samsun 55200
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
m....d
Down sendromlu oğlum için destek alıyoruz, kendisinin yaklaşımından çok çok memnunuz. Kendi çocuğu gibi yaklaşıyoruz çocuğumuza, sözcüklerimiz çok arttı artık daha iyi kendini ifade ediyor. Ebru hocam tamam diyene kadar seanslara devam edeceğiz
Y
y....g
Oğlumun konuşmasında takılmalar kasmaları vardı kötü bir süreçti o zaman Ebru hanımı tanıdım ve çok iyi geldi oğluma kısa bir süreçte 1 2 ay bile olmadan kasmalari geçti iyi ki gitmişim iyi ki karşıma Ebru hanım çıkmış ve şimdi çok iyiyiz çok az takılmalar kaldı konuşurken inşallah o da geçecek iyi ki Ebru Hanım...
I
i.....
Kızımın sosyal ortamlarda girdiği ağlama krizleri , içe kapanma ve konuşma gecikmesi için gittik , önceden çocuk olan parka bile girmezdi şimdi çok şükür Ebru hanım sayesinde çok daha rahatladık , yaklaşımı , samimiyeti ve işine olan saygısı takdire şayan
• MOREN DİL, KONUŞMA VE GELİŞİM MERKEZİ • Randevu •
fa...ç
Benim kızım için başladık 5 yaşında başladık ve konuşma yoktu kendince kurduğu kelimeler vardı ama çok şükür şuan kızım konuşuyor ve bu ebru hocamın sayesinde ben çok endişeli biriyimdir ebru hoca sayesinde onu bile yendim iyiki varsın ebru hocam iyiki yollarımız kesişti çocuğumun özgüveni arttı artık iletişim kurabiliyor arkadaşlarıyla sonsuz minnettarız size
• MOREN DİL, KONUŞMA VE GELİŞİM MERKEZİ • Konuşma Terapisi •
K
k.....
Kendisi harika bir terapist. İşini çok iyi yaptığı gibi insani olarak da iyi. Çocuğuma olan faydasından çok memnun kaldım.
m....k
Ebru hanımdan oğlum için destek aldık hafif takılmaları vardı.Biz çok memnun kaldık.Sürecimiz keyifli ve sonucu olumlu bitti.2 ay bir süre haftada bir sonra kademeli olarak 2 hafta bir sonra ayda bir şimdi 3 aya düştü.ondan sonra da bitiricez sürecimizi.
f.....
Surecimiz doktorumuzun tavsiyesi ile basladi. 23 aylik yogyn ekran kullanimi yogun olan cocugum icin floortime terapisi almaya basladik. Haftada 2 seabs gidiyoruz. Cok iyi gidiyoruz gozle gorulur degisimler var. Isme tepkisi yonerge almasi artti. Ebru hocam gercekten cok icten ve sicakkanli
• MOREN DİL, KONUŞMA VE GELİŞİM MERKEZİ • Dil Terapisi •
R
r....k
Oğlumun gelişimsel gerilik tansı nedeniyle 1 yıldır devam ediyoruz. Tavsiye üzerine gitmiştik iyi ki de gitmişiz. İşaret bile etmiyorken şimdi ekleri çalışıyor Ebru hanım oğlumla. Endişeli aileler için öyle güzel açıklama yapıyor ki sayesinde savrulmadan düzenli destek alıyoruz.
Z
z....)
Oğlumun konuşma gecikmesi için başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. 2 aydır gidiyoruz. Güzel sonuçlar almaya başladık. Çok memnunuz kendisinden. Ebru Nur Hanım sıcakkanlı, güler yüzlü ve sabırlı bir uzman. Oğluma çok iyi geldi, oğlumda kendisini sevdi. Çocuğum orada hiç sıkılmıyor, güzel zaman geçiriyor. Arkadaşlarıma da önerdim.
O
o....)
Çocuğumun konuşma gecikmesi vardı, bu nedenle kendisine başvurduk. 14 aydır gidiyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz, artık çocuğum konuşmaya başladı. Ebru Hanım, alanında çok iyi bir uzman, çok memnunuz kendisinden.
Ebru Nur Özyurt Seyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Nur Özyurt Seyhan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ebru Nur Özyurt Seyhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Dil Terapisi, Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi.
Ebru Nur Özyurt Seyhan adresi nerede?Ebru Nur Özyurt Seyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafakemalpaşa, EskiHal Sokak, Kat:6 No:17/B2 Fatsa Ordu
- Cumhuriyet Mahallesi, İsmet İnönü Bulvarı, Baran İş Merkezi, No:286/7 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Nur Özyurt Seyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Nur Özyurt Seyhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Nur Özyurt Seyhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Nur Özyurt Seyhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ebru Nur Özyurt Seyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Nur Özyurt Seyhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Nur Özyurt Seyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Ebru Nur Özyurt Seyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.