Uzm. Ody.
Ebru Sönmez
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
İstanbul 1 adres
2016-2023 yılları arasında üniversitelerde öğretim görevlisi olarak çalıştım.2023 yılından beri de özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde dil ve konuşma terapisi alanında çalışmaktayım.
- İşitme Engeli ,
- Gecikmiş Dil ve Konuşma ,
- Artikülasyon Bozukluğu ,
- Konuşma Bozuklukları ,
- Fonolojik Bozukluklar ,
ÜÇEVLER MAH. DOĞAN ARASLI BUL. AKYOL PLAZA SİTESİ NO: 111 İÇ KAPI NO: 9 ESENYURT / İSTANBUL, Esenyurt , İstanbul
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Artikülasyon Değerlendirmesi
ÜÇEVLER MAH. DOĞAN ARASLI BUL. AKYOL PLAZA SİTESİ NO: 111 İÇ KAPI NO: 9 ESENYURT / İSTANBUL, İstanbul
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Kekemelik Terapisi
m....
Ebru hocamla 4 yaşındaki oğlumun artikülasyon problemleri için görüştük ve ders planımızı yaptık. Kendisi güler yüzlü ve çocukla iletişimi kuvvetli. En kısa sürede güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum
• başka bir yer • Diğer •
g....y
Ebru hocamızla tanışalı 3 ay oldu. 3 yaşındaki oğlumun dil gelişimi için başvurduk.. Hocamızın güler yüzü ve çocuklara karşı sevecen yaklaşımından dolayı çok hızlı yol aldık. Kelime sayımız az cümle kurmamız hiç yoktu bu kısa zaman diliminde oğluma çok şey kattı şimdi cümle kuruyor ve çoğu şeyi konuşuyor kelime dağarcığı inanılmaz arttı.. Oğlum derslere koşarak gidiyor ebru hocamızı çok seviyor çok iyi anlaşıyorlar daha yolumuz var derslere devam ediyoruz. iyi ki varsınız bize yol gösteriyorsunuz canım hocamız
• İnsan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Uzm. Ody. Ebru Sönmez
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
s ...
Ebru hoca ile 4 aydır çalışıyoruz. Dil eğitimi için tanıştık. Güler yüzlü, çocuklara karşı çok sevecen ve özgüven veren bir hoca. Onun sayesinde çocuğum çok yol aldı. İyi ki onunla tanıştım. Alanında çok profesyonel ve başaralı.
Ç
çi...
Ebru hanım sayesinde çocuğum ile kısa sürede büyük ilerleme sağladık. Sabırlı, anlayışlı, samimi, destekleyici oluşu sayesinde oğlum net söyleyemediği harfleri söylemeye başladı iyi ki ebru hanım ile tanışmışız.
C
c.....
Ebru hocamızla yaklaşık 3 ay önce tanıştık. Kendisi ilk başta oğlumu cok profesyonel bir şekilde değerlendirdi ve bana detaylı bir şekilde durumundan bahsetti bize bu sürede çok şey kattı özellikle oğluma, çok şey öğrendik kendisinden ve hala öğreniyoruz kendisi çok pozitif bir öğretmen güler yüzlü sabırlı herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünen bir öğretmen Ebru hocamız cok kibar ve nazik biri oğlum onunla beraber çok ilerledi konuşması kelime dağarcığı gelişti biz tabiki derslere devam ediyoruz kendisiyle iyiki varsınız Ebru hocamız sizi seviyoruz
m....r
Konuşma bozukluğu nedeniyle terapiye başladım ve Ebru hocam sayesinde büyük bir ilerleme kaydettim. Süreç boyunca sabırlı, anlayışlı ve profesyonel bir yaklaşım sergileyerek beni her aşamada destekledi. Terapi sürecim boyunca hem özgüvenim arttı hem de günlük hayatımda konuşma zorluklarım önemli ölçüde düzeldi. Sonuçlardan çok memnunum ve Ebru hocamı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
• İnsan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • •
si...
Ebru hanımdan çok memnun kaldım kızımla ders süreci çok güzel geçti kızım çok ilgili bir ögretmenden eğitim aldı ve bu eğitim kızımın dil ve konuşma problemi ni azaltmaya başladı
an...r
Ikizlerimin konusma geriliği tedavisinde kendisinin katkıları çok.oldu...bir kac terapist denedik ama memnun kalmamistik.ebru hocamiz ise çocuklarıma olan yaklaşımıyla sevgilerini hemen kazandılar ikizleriminden biri hiç konusmazken şimdi cümle bile kuruyor.Gönül rahatlığıyla kendisinden destek alabilirsiniz.
• İnsan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • •
Ş
şü...u
Ebru hocamla üstün degişim özel eğitimde tanıştık oğluma okadar iyi geldiki çok güzel toparladı. Oğlumla yaptığı çalışmalar olsun konuşmSı olsun herşeyiyle çok güzel ilgilendi
T
tu...y
Ebru hoca ile oglumun artikulasyon bozuklugu icin baslamistik kisa zamanda cok yol katettik ilgisi sevgisi isine olan saygisi ve deneyimiyle bize cok yardimci oldu iyiki kesismis yollarimiz.
• Online Danışmanlık • •
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Ebru Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Sönmez, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Ebru Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Kekemelik Terapisi, Normal Randevu, Artikülasyon Değerlendirmesi.
Ebru Sönmez adresi nerede?Ebru Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ÜÇEVLER MAH. DOĞAN ARASLI BUL. AKYOL PLAZA SİTESİ NO: 111 İÇ KAPI NO: 9 ESENYURT / İSTANBUL İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ebru Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Ebru Sönmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Ebru Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Sönmez hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Sönmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.