Uzm. Kl. Psk. Efecan Salcı

Psikoloji daha fazla

Aydın 1 adres

2019 yılında Beykent Üniversitesi'nden Psikoloji bölümünden mezun oldum. Ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına başladım ve 2021 yılında tamamladım. Lisans eğitimim süresince Özel Fransız Lape Hastanesi ve Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde stajlarımı gerçekleştirdim. Uzlaşma yolculuğuma Bilişsel Davranışçı Terapi uygulayıcı sertifikasını alarak başladım. Ek olarak Çocuk Değerlendirme Testleri uygulayıcı sertifikasını aldım. Ardından terapi ekollerinden EMDR ve Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) Uygulayıcı eğitimlerini de tamamladım. Terapide hedefimize en uygun ekol ile çalışmaktayım.

Uzm. Kl. Psk. Efecan Salcı

Mimar Sinan Mahallesi Dedekuyusu Caddesi No:8 Kat:2 Daire:12, Efeler, Aydın

• Sigortası olan hastalar

• G

Efe hocam ile online seansta ilerlemekteyiz. Kişiye farkindaliklar katan mesleki sorumluluklarını özveri ile yerine getiren bir Psikolog. 3 haftada bile çok büyük yol aldigima eminim. Başarılarının devamını diliyorum sevgiler

• Online Danışmanlık Diğer  •

nasil hissetigimi anlamaya ve hissettiklerimi anlamdirmami sagladi.duygularimi kontrol edebilmemi ve hayatimi daha rahat ve mutlu yasayabilecegim bir bicimde duzenlememi sagladi.belirli takintilardan kurtulmami ve bakis acimi daha genislettigini dusunuyorum.

Kaygımı yönetmekte güçlük çekiyordum Efecan Beyin desteğiyle bu süreci aştım

• Uzm. Kl. Psk. Efecan Salcı Randevu  •

Efe hocam ile işyerindeki stres kaygı bozuklukları konusu için yüz yüze ve online terapi şeklinde bir süreç ilerlettik. Bu konudaki farklı tedavi yöntemleriyle bu zorlu sürecin üstesinden gelmeme vesile oldu. Mesleki bilgi birikiminden ve psikolojik görüşlerinden yararlandım. Artık bu konuda kendimi geleceğe dair umutla hazırlayabiliyorum. Ayrıca sorunlarıma dair farklı bakış açıları göstererek bu kaygılarımın yersiz olduğunu ve üstüne giderek çözebildiğimi de gördüm, yaşadım.Efe hocayı şiddetle tavsiye ediyorum

• F

Efe bey ile panik atak üzerine çalıştım ve hayatımı aydınlattı gerçekten işinde çok başarılı kendisine emekleri için minnettarım

• G

Kızımda oturtamadığımız kurallar ve aramızda yaşanan bitmek bilmeyen çatışmalar yüzünden bir çözüm arayışındaydık. Evimizin yakınındaki gelişim merkezinde tanıştık Efecan hocamla. İlk günden itibaren süreci çok güzel ilerletti, bizi yapmamız gerekenler konusunda sık sık bilgilendirerek sürecin daha sağlıklı ilerlemesini sağladı. Şimdi bitti tedavimiz ama her daim arayabileceğimiz bir dostumuz var artık hayatımızda. Efecan hocam İyi ki varsınız...

•  •

Efe beye yoğun kaygılarım için gitmiştim terapilere karşı ön yargım olmasına rağmen süreç çok verimli ve keyifli geçti artık kaygılarım olsa dahi rahatsız etmiyor

• H

Efecan beyle sürece başladığımız andan itibaren kendimi daha iyi ve daha pozitif hissediyorum. Güleryüzlü, nazik ve verdiği örnekleri hayatıma kolayca empoze edebiliyorum

• Online Danışmanlık  •

Terapiyi almadan önce içinden çıkamadığım problemlerimi aşmış, yeni bir bakış açısı ve bilinç kazandım. Sürecim çok rahatlatıcıydı. Herkese tavsiye ederim.

•  •

• B

Öncelikle Efe hocamla panik atak hastalığım sayesinde tanışma fırsatım oldu.Terepi gördügüm sürede çok ilgiliydi ve güler yüzlüydü efe hocam sayesinde hastalığımı yendim gidecek olanra şiddetle Efe hocamı tavsiye ederim iyi ki varsınız efe hocam iyi ki tanımışım sizi