Psikoloji daha fazla

Tekirdağ 1 adres

Merhaba, ben Klinik Psikolog Elif Dursun. Bursa Teknik Üniversitesi'nde Psikoloji, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji ve Anadolu Üniversitesi'nde Sosyal Hizmetler bölümünü bitirdim. Ayrıca Aile Danışmanlığı sertifikam da bulunmaktadır. Bilişsel davranışçı terapi (BDT) ve Kabul ve Adanmışlık/Kararlılık Terapisi (ACT) eğitimlerim bulunmaktadır.

Psikolog Elif Dursun

Süleymanpaşa, Tekirdağ

Klinik psikolog Elif Dursun'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Üniversitedeyken derslerin yoğunluğu, yeni bir ortama uyum sağlamakta zorluk çekmem sebebiyle kaygı ve depresif duygular içerisindeydim. Kendisi işini iyi yapan, halden anlayan, dertlerimi rahatlıkla anlatabileceğim biri. Beni dinlediğini ve anladığını her seansta hissettim. Seans içerisinde bana sorduğu sorular, anlattıklarıma yaptığı yorumlar farklı bakış açıları geliştirmemi sağladı. Benim gibi kaygı, çaresizlik, depresif duygular yaşayan insanların klinik psikolog Elif Dursun'a başvurmasını öneriyorum.

•  •

Çok teşekkür ederim

• Ç

Elif Hanım ile toplam 6 seans boyunca görüştüm. Kendisini sosyal medya aracılığıyla keşfettim. Anksiyete bozukluğu ve vücut dismorfi şikayetlerim nedeniyle kendisine başvurmuştum. Seans süreci boyunca oldukça sevecen, anlayışlı ve güven verici bir tutum sergiledi. Görüşmelerimiz sırasında çeşitli terapötik teknikler ve uygulamalı aktiviteler kullandı; bu yöntemlerin günlük yaşamıma olumlu yansımalarını net bir şekilde gözlemledim. Genel olarak süreçten çok memnun kaldım ve gelecekte yeniden terapi desteği almak istersem Elif Hanım'ı gönül rahatlığıyla tercih ederim.

•  •

Çok teşekkür ederim