Mesleki yaklaşımımın temelini aldığım lisans eğitimin sürecinde edindiğim güçlü teorik altyapı oluşturmaktadır. Eğitim hayatım boyunca bilimsel düşünceyi, kanıta dayalı uygulamaları ve etik ilkeleri merkeze alarak mesleki yetkinliğimi geliştirdim. Uzmanlık alanımla ilgili ulusal ve uluslararası eğitim programları, kurslar, sertifikasyonlar ve bilimsel toplantılara düzenli olarak katılarak bilgi ve becerilerimi sürekli güncel tutmaktayım.
Klinik pratiğimde, eğitim sürecimde kazandığım bilgi birikimini disiplinli ve sistematik bir yaklaşımla uygulamaya özen gösteririm. Tanı ve tedavi süreçlerinde hastayı bireysel olarak değerlendirir, bilimsel veriler ışığında, şeffaf ve güvene dayalı bir iletişim kurmayı esas alırım. Amacım; sürekli eğitim ve mesleki gelişimi temel alarak, etik değerler doğrultusunda nitelikli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmaktır.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Çankaya Mahallesi, 6467 Sokak, Kat:4, Daire:14, Kepez, Antalya 07090
- Sigortası olan hastalar
h....a
Elif hocamızla tanışmamız yaklaşık 8-9 ayı geçti. 3 yaşındaki oğlum için tedaviye başladık . Cümle kurmama , konuşma geriliği olarak yola çıktık . Ağzını açmayan , anlayan ama bunu kelimelere asla dökmeyen oğlumuz , şu an cümle kurup, sorular soruyo, gerçekten akıl alır gibi değil ve bu durum bizi o kadar çok mutlu ediyor ki , görsel olarak ilerleme, harf harf üstünde titiz çalışmasıyla kendisinden çok çok memnunuz , rahatlıkla tavsiye ederiz .
• başka bir yer • Diğer •
m...
Elif Hanım gerçekten çok ilgili ve samimi bir insan. Konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Güler yüzüyle hem bizim hem de oğlumun kalbine girmeyi başardı. Aynı zamanda hızlı bir şekilde çok güzel yol kat edip oğlumun konuşmasını sağladı. Çocuklarınızı güvenle emanet edeceğiniz bir insan.
e...
Oğlumun dil gelişim problemi dolayısıyla Elif Hoca ile çalıştık. Kendisi çok özverili ve çok sabırla götürdü süreci. Oğlumun 15'e yakın harflerle ilgili problemi vardı ve hepsini çözene kadar bizimle çok ilgilendi. Özellikle oğlumun psikolojisi elvermediği zamanlar onunla ilgilenip bize destek olması bizim için çok kıymetliydi. Hep iş birliği yaptı bizimle, bize oğlumun eğitim sürecinde neler yapmamız ve neler yapmamamız gerektiği konusunda bilgilendirdi. Bu konularda çocuğun öğretmeni sevmesi çok önemli ki oğlum öğretmenini sevdi. Çevremdeki ihtiyacı olan insanlara tavsiye ettiğim bir öğretmendir kendisi.
m...
Çocuğumun RAM raporu doğrultusunda rehabilitasyon merkezinde yönlendirme aldım. Elif Hanım’a dil terapisi için başvurdum. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Elif Hanım mesleğini ilgiyle ve severek yapan bir terapist. Kendisiyle bir danışan tavsiyesi sayesinde tanıştım. Çocuğumun konuşma sürecinin başlamasında bize yardımcı oldu. Öncelikle çocuğa sevgiyle yaklaşıp kendisini sevdirdi. Böylece seanslara çocuk sorunsuz bir şekilde geldi ve seansları dolu dolu geçti. Oyunlarla çocuğun konuşma sürecini başlattı. Şu anda güzel bir ilerleme kat ettik. Konuşma sürecinin her aşamasında bize yol gösterdi, yardımcı oldu. Kendisini tavsiye ederim.
Ö
ö...
Uzmanımla rehabilitasyon merkezinde yollarımız kesişti. Geç konuşma ve bazı harfleri çıkarmada sıkıntı yaşıyorduk. Bir seneye yakın beraber ders görüyor; oğlum 1 yıl içinde ses çıkarma konusunda özellikle iyileşti. Elif hocamın derslerine gösterdiği özeni, çalışma kağıtlarındaki ses çalışmalarından anlayabiliyorsunuz. İşini severek yaptığı o kadar belli ki, çalışmaları dolu dolu oluyor. İletişim de önemli, tabii ki; oğlum öğretmenini de çok sevdiği için bu eğitim daha verimli hale geldi. Çok şükür, çünkü eve gelir gelmez ödev aşkıyla yanan bir oğlum oldu.
d...
Elif Hanım'la çalıştığı kurumda tanıştık. 7 yaşındaki oğlumda kekemelik ve akıcı konuşma bozukluğu vardı. 2 yıldır Elif Hanım'a gidiyoruz. İletişimi çok güzel. Şu anda oğlumun konuşması çok iyi durumda. Kesinlikle tavsiye ediyorum; Elif Hanım'a gidin.
Elif Safalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Safalı, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Elif Safalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Elif Safalı adresi nerede?Elif Safalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Mahallesi, 6467 Sokak, Kat:4, Daire:14 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Safalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Safalı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Safalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Safalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Safalı hangi dilleri konuşuyor?Elif Safalı ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Safalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Safalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Safalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Elif Safalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Safalı hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Safalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.