Dr. Emel Karakoç, Bursa'da hizmet vermektedir.
- Allerjik hastalıklar
- Banka Havalesi
Görüşler
Ç
ç.....
Dr. Emel Karakoç ile başladığım longevity programı sayesinde kısa sürede hem sağlık hem de görünüm olarak kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım.
İnsülin direncim vardı ve kişiye özel medikal tedavi ile diyetisyen takibi sayesinde sadece 1 ayda 6 kg yağ kaybı yaşadım. Süreç boyunca hem düzenli takip edilmek hem de bilinçli ilerlemek benim için çok kıymetliydi.
Ayrıca dudak dolgusu ve MesoLift uygulaması yaptırdım; yüzüm çok daha canlı, doğal ve sağlıklı görünmeye başladı. Lekelerim için uygulanan BBL tedavisinden de inanılmaz memnun kaldım. Cildimdeki aydınlanma ve eşit ton görünümü gerçekten fark edilir düzeyde oldu.
Kendimi daha enerjik, daha sağlıklı ve daha iyi hissediyorum. Profesyonel yaklaşımı, detaylı değerlendirmesi ve doğal sonuç odaklı bakışı için çok memnun kaldım.• Uzm.Dr.Emel Karakoç Muayenehanesi • Zayıflama •
Emel Karakoç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Karakoç, Aile Hekimliği. Size Emel Karakoç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, Dolgu, Holistik tıp uygulamaları, Kırışıklık Tedavisi, Kronik yorgunluk sendromu, Lazerle Yüz Estetiği, Mezoterapi, Ozon lipoliz, Ozon Terapi.
Emel Karakoç adresi nerede?Emel Karakoç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kumova ritim sitesi, Ahmet yesevi mah, Balat, Piknik Cd. C blok Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Karakoç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Karakoç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emel Karakoç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emel Karakoç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emel Karakoç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Karakoç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emel Karakoç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Emel Karakoç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Emel Karakoç hangi sigortaları kabul ediyor?Emel Karakoç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.