Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2019 yılında mezun oldum. Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlık eğitimimi 2024 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladım. Uzmanlık sonrası 1 yıl boyunca ABD’de Yale Üniversitesi’nde Ürojinekoloji alanında Postdoctoral Fellow olarak çalıştım. Bu süreçte rahim ve mesane sarkmaları ile idrar kaçırma sorunları üzerine bilimsel araştırmalar yaptım. Şu anda Soma Devlet Hastanesi’nde görevimi sürdürmekteyim. Çalışma ve ilgi alanlarım rahim ve mesane sarkmaları, idrar kaçırma, laparoskopik (kapalı) ve vajinal cerrahi uygulamalarını kapsamaktadır.
- Ürojinekoloji
- Rahim ve Vajina Sarkması
- İdrar Kaçırma
- Pelvik Organ Prolapsusu
- Sistosel
Kendisiyle tavsiye üzerine hamilelik sürecimde tanıştım. Doğuma kadar düzenli olarak kontrollerimi gerçekleştirdi. Gayet ilgili, neşeli, güler yüzlü davrandı ve sorularıma detaylı açıklamalarla yanıt verdi. Bebeğimin kafası kanala tam olarak yerleşemediği için son anda normal doğumdan sezeryana dönmek zorunda kalınca doktor bey hiç vakit kaybetmeden sezeryana aldı ve minik kızımla kavuştuk. Doğum sonrasında da kontrollerimi yaptı. Yeniden aynı süreci yaşasam yine tercihim kendisinden yana olurdu. Kendisinden oldukça memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor.
el...
Sevgili doktorumuzla gebeliğimin başından sonuna kadar ilerledik. Tüm süreç boyunca bilgilendirmeleri ve takibiyle harika bir gebelik geçirdim. İletişim becerilerinin yüksek olması, her soruma sabırla cevap vermesi çok kıymetliydi. Sezaryen doğumumuzun sonrasında ağrımız olmadı, hastane yatış sürecinizde ilgisini biz hastalarından hiç eksik etmedi ve kendisine ulaşmak istediğimizde hızlı bir şekilde ulaştık. Sezaryen sonrasında dikişlerimle ilgili hiçbir sorunum olmadı. Devlet hastanesinde böyle bir hekim ile karşılaşmak benim ve bebeğim için büyük şanstı. Ona olan sonsuz güvenimiz sayesinde kaygı ve korku yaşamadan sürecimizi tamamladık. Dr Emir Bey’in doğum gününde doğum yapmak ise bu sürecin en güzel sürprizi oldu. Emir Bey gibi bilgili, iletişime açık, mesleğini gerçekten çok seven, hastalarına merhamet ve empatiyle yaklaşabilen hekimlerimizin artması dileğiyle. Sevgili doktorumuza hekimlik yolunda başarılarının devamını diliyoruz.
ha...k
Sözlerime nasıl başlasam bilemiyorum çok şanslıyım gerçekten karnımda yıllarca var olan anekoik kistimden beni kurtardı ve en hasarsız en minimal zarar almadan bu süreci atlattım.ilk muayenede ben alırım kisti kapalı ameliyat ile demesi verdiği güven hissi ile beni 25 cm lik karaciğerin altına kadar uzanmış kist ten kurtardı şimdiye kadar bir çok doktor ile görüştüm hepside açık ameliyat ve rahim alınması gerek dediler ama Emir Doktorumun sunduğu yöntemler ile bu durumu en hafif şekilde ve dev kistimden kurtuldum böyle güler yüzlü anlayışlı doktorlara çok ihtiyacımız var kıymetinin bilinmesi umuduyla ...
• başka bir yer • Diğer •
Devlet hastanesine göre gayet ilgili ve güleryüzlü. Aklıma takılan her soruyu dinleyerek, çözüm önerdi. Kontrollerde de her detayı atlamadan bize aktardı. Doğum ve sonrasında hergün odaları tek tek dolaşarak bizi kontrol etti .
Ö
öz...n
Doktor beyin rahim ameliyatı sürecim boyunca sergilediği o sakin, güven veren ve güler yüzlü tavrı sayesinde bu zor süreci çok kolay atlattım. Alanındaki uzmanlığı zaten tartışılmaz ama hastasına bir yakını gibi değer vermesi beni çok etkiledi. İyi ki yollarımız kesişmiş, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
• başka bir yer • Diğer •
Doktorumla tanıştığım ilk günden bu yana gerek hamileliğimde gerekse doğumdan sonra hiç bi konuda kafamda soru işareti bırakmadı bıkmadan usanmadan her konuda detaylı açıklamalarla beni rahatlattı zor bir gebelik geçiriyor olmama rağmen beni ve bebeğimi hep en güvende kalacağım şekilde yönlendirdi 2. Sezaryen doğumum olmasına rağmen doğum sonrasında uyguladığı tedavi ile çok kısa sürede toparlandım kısacası eğer hala bir jinekoloğunuz yoksa ilk tercihiniz Emir bey olmalı gönülden tavsiyemdir