Cumhuriyet Sok. No:3 Merkez Kastamonu, Kastamonu 37000
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
se...t
Muayene sırasında acele edelim diye ikaz ediyor, göz muayenesi bu hangi camla nasıl net görüyoruz bakmadan mi söyleyelim, ben memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum..
• Kastamonu Odak Göz Merkezi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ne...n
Genç olmasına rağmen,mesleğinde kendini geliştirmiş,hasta ile iletişimi mükemmel,sabırla muayene edip,hastasını detaylı olarak biligilendiriyor.Ayrıca sempatik ve güleryüzlü. Emre beye teşekkür ediyor, güzel sürprizlerle dolu bir yaşam diliyorum.
Emre Uzunoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Uzunoğlu, Göz Hastalıkları.
Emre Uzunoğlu adresi nerede?Emre Uzunoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Sok. No:3 Merkez Kastamonu Kastamonu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Uzunoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Uzunoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Uzunoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Uzunoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Uzunoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Uzunoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Emre Uzunoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar