Aksaray, Aksaray
Sakarya’da yapılan tetkikler sonucunda iyi huylu bir tükrük bezi tümörüm olduğunu öğrendim ve bu tümörün alınması gerekiyordu. Dışarıdan yapılacak müdahalede yüz felci riskinin yüksek olması beni oldukça endişelendiriyordu. Bu süreçte, Sakarya’daki doktorum bana Aksaray İnova Hastanesi’nden Doç. Dr. Ercan AKBAY’ı önerdi. Sonrasında yaptığım araştırmalarda, hocamın ağız içinden uyguladığı teknikle bu alanda çok başarılı ve tecrübeli olduğunu gördüm ve kendisiyle iletişime geçtim.
Hocam süreçle ilgili bana son derece açıklayıcı ve güven verici bilgiler verdi. Bunun üzerine Sakarya’dan Aksaray’a ameliyat olmak için geldim. Cumartesi günü ameliyat oldum, Pazartesi günü taburcu edildim. Şu an durumum çok iyi; kendi işlerimi rahatlıkla halledebiliyorum, hiç ameliyat olmamış gibiyim.
Başta hekimliği olmak üzere, yaklaşımı, ilgisi ve bilgi birikimiyle bana büyük güven veren Ercan hocam gibi kıymetli bir doktora denk geldiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.• Özel İnova Hastanesi • Diğer •
Ercan Akbay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Akbay, Kulak Burun Boğaz.
Ercan Akbay adresi nerede?Ercan Akbay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aksaray Aksaray
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Akbay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Akbay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ercan Akbay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Akbay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ercan Akbay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ercan Akbay hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ercan Akbay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.