Bereketzade Medresesi Sok. No: 7 Bereketzade Mah., Beyoğlu
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
al...k
Dr. Erdal bey'e şükranlarımı sunmak istiyorum... Yaklaşik üç hafta önce kasık fıtığı ameliyatı geçirdim. Ameliatımı Erdal bey gerçekleştirdi. Gerek çalıştığı hastane olsun, gerek personel olsun, ben çok memnun kaldım. Erdal bey için zaten çok fazla bir şey yazmama gerek yok, müthiş bir doktor , ve harika bir insan . Kendisini tanıdığıma çok memnun oldum .
me...r
Hastalarıyla mükkemmel iletişimi olan değerli bir doktor
Erdal Kaleli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdal Kaleli, Genel Cerrahi.
Erdal Kaleli adresi nerede?Erdal Kaleli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bereketzade Medresesi Sok. No: 7 Bereketzade Mah. Beyoğlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdal Kaleli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdal Kaleli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdal Kaleli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdal Kaleli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdal Kaleli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdal Kaleli hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erdal Kaleli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyoğlu civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar