Uzm. Dr. Eren Sağıroğlu, İ.Ü. Çapa Tıp Fakültesinde mezun olmustur.Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlıgını tamamlayan Eren Sağıroğlu, kendi özel muayanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Çocuk

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Eren Sagıroğlu Muayenehanesi

Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No 8, İzmit, Kocaeli 41050

• Sigortası olan hastalar

• H

Hangi kelimelerle, ne kadar iyi anlatabilirim bilmiyorum. Ama uzun zamandır kendisiyle iletişimdeyiz. Oğlum kronik akciğer hastası olarak doğdu. 2 si yoğunbakım, 4 ü normal olmak üzere 6 yatışı oldu. Hala bazı sıkıntıları devam ediyor ama en ufak bir şey de bile bize çok yardımcı oluyor. Hiç düşünmeden gidebilirsiniz. Gittiğiniz de zaten söylediklerimin doğruluğunu göreceksiniz. Çocuklarımın “doktor amcası” dır. İyi ki varsınız eren bey :)

• C

Tavsiye üzerine 5 aylık bebeğim için ilk defa gittiğimiz doktor Eren beyin herşeyi tek tek detayli açıklamaları, detaylı muayenesi ve samimiyeti ile güven veren bir doktor. Hiç tereddüt etmeden çocuğunuzu emanet edebilirsiniz

• H

Oğlumuz 6 yaşında , doğduğu günden itibaren Eren beyin kontrolünde . Detaylı bilgilendirme güler yüzle ne sorarsak soralım sıkılmadan açıklaması bizim bütün tedirginliğimizi alıyor içimizi rahatlatıyor . Oğlumuzla iletişimi çok güzel gerçekten sevdiğini hissettiriyor

• K

Eren bey bebeklerin ve çocukların dilinden anlayan, son derece pozitif, doktor soğukluğu bulunmayan, insanı gereksiz yere endişeye sokmayan , tanı ve tedavisini sorgulamadığım , rasyonel bir hekim. Biz çok memnunuz.

• M

Kızımla çok iyi iletişim kuruyor. Korkmadan gidiyoruz doktora.

• T

Eren beye ilk defa randevu alıp gittik. Uzamış bir öksürük şikayeti vardı 5 yaşında oğlumun. İlgisi alakası çocuğumla iletişimine hayran kaldım. Oğlum bile çıkışta anne bi daha yine bu doktora gelelim dedi. Bir daha asla başka bir doktora gideceğimizi sanmıyorum.

• Eren Sagıroğlu Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Eren hocayı yıllar önce kızımın ateşli hastalığı sırasında tanıdık. Uyguladığı tedavi ile kısa süre içerisinde kızımı sağlığına kavuşturdu. Şimdi ise küçük oğlumun doktoru. Güler yüzü, pozitif enerjisi ve hastalarına olan yaklaşımı ile bir doktordan çok daha fazlası. Kocaeli'nde iyi ki Eren hoca var.

• Eren Sagıroğlu Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Eren Bey'in ilgi,alakası,çocukla iletişimi muhteşem. Yıllardır kendisini tanırız koyduğu teşhis de yanıldığı olmamıştır.

• Eren Sagıroğlu Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

İki çocuğumu da Eren bey ile büyütüyorum. Ne zaman bir sorunumuz olsa mutlaka dönüş yapar. Acil gittiğimde geri çevirmez, mutlaka ilgilenir. Hem çocukla hem biz ebeveynler ile iletişimi mükemmel. Çocuklarım bile adını duyunca koşarak gidiyor. Alanının en iyisi diyebilirim.

• Eren Sagıroğlu Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Eren bey harika bir doktor 3 çocuğumu da Eren bey ile büyüttüm mükemmel bir insan öncelikle şiddetle tavsiye ediyorum