,, Kocasinan, Kayseri 38010

• Sigortası olan hastalar

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

• R

Görüşmelerimiz öncesinde kızım okula gitmek istemiyordu. Okulu sevmediğini, midesinin veya karnının ağrıdığını söylüyordu. Açıkcası okul fobisi olur, ilerleyen hayatını etkiler diye profesyonel yardım almak istedik. Seanslarımızdan sonra gitmeyeceğim, yapmayacağım demedi. Okula gidelim diyor, severek gidiyor. Bir sıkıntımız kalmadı. İnşallah olmaz da. Erkam beye desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Psk. Dan. Erkam Durmaz

Kızınızın okula olan bağlılığının artmasına sevindim.Ben Teşekkür Ederim.Başarılar..

• L

Takıntılarım artık hayatımı mahvetmişti temizlik takıntısı başladı ellerimi dakikalarca yıkıyordum duşta 2 saat vakit geçiriyordum dışarda elimi hiçbirşeye tutamıyordum oturduğum yerlerde bile rahatsız oluyordum 10 seans görüştük Erkam Hocam ile ve şuan herşeye dokunabiliyorum dokunmak bile beni mutlu ediyor Erkam hocam çok ama çok teşekkür ediyorum.

Psk. Dan. Erkam Durmaz

Takıntılarınızla baş edebilme becerisi kazanmanız beni mutlu ettin.Teşekkürler..

• F

14 yıldır depresyon tedavisi görüyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Artık inancım bitmişken uzman araştırırken karşıma Erkam hocam çıktı.Seans uygulamaları ve sıcak iletişimi ile bana yeni bir bakış açısı kazandıran saygıdeğer hocama çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Psk. Dan. Erkam Durmaz

Bu zorlu süreçte size destek olabildiğime sevindim. Yorumunuz ve sürecimize olan emeğiniz için teşekkür ediyorum.Sizlerde iyi ki varsınız

• M

Aldığım terapi ve egzersizlerle anksiyete ile mücadelemde bana çok güzel destek oldu ve kaygılarımı yönetmemi sağladı. Samimi ve güler yüzlü bir danışman. Tereddütsüz tavsiye ediyorum. Tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun.

Psk. Dan. Erkam Durmaz

Kendinizi tanıma ve dinamiklerinizi farketme yolunda size ayna olabilmeme çok sevindim, yorumunuz için çok teşekkür ederim.

• F

Terapötik becerilerde ve danışma sürecinde kullanılan tekniklerde oldukça yetkin bir danışman. Danışma almaya giderken şüphelerim vardı ama seans sonrası bu şüphelerimi kesinlikle yıktı.

Psk. Dan. Erkam Durmaz

Terapide değişme isteği önemli enstrümanlardan biridir.Bu isteği gösterdiğiniz için teşekkür ederim.Güzel düşünceleriniz için teşekkürler.