Dr. Erkan Tokgöz, nöroloji alanında uzmanlaşmış olup, mesleki çalışmalarını kamu ve özel sağlık kuruluşlarında sürdürmüştür.
Özel Edremit Körfez Hastanesi’nde görevine devam etmektedir.
- Alzheimer Hastalığı
PRP
Eroğlan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:1, Edremit 10325
- Sigortası olan hastalar
n....b
Erkan Bey e auralı migren atağı için tesadüfen gittim.Ancak o kadar güleryüzlü , pozitif ,hastasını dinleyen ve detaylı cevap veren bir doktor ki beni çok şaşırttığını söylemeden geçemiyeceğim. Ben çok ciddiye almazken kendisi ciddiye alıp irdeledi ve sorduğu sorularla sorunun kaynağına indi. Aslen migren için gittim ama seneler önce geçirdiğim kaza sonucu olduğum ameliyattan sonra bile kalan , benim normalim olan ve uyku dahi uyutmayan ağrılarımın da migrene zemin hazırladığını çözdü. Oysa bunlardan bahsetmek aklıma bile gelmemişti. Sonuç olarak Verdiği tedavi ile yıllardır yaşadığım ağrılarımdan ve migrenden kurtuldum. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim .
• Özel Edremit Körfez Hastanesi • Nöroloji Randevusu •
gü...u
Alanında uzman bir doktor hastanın yüzde yüz anlıyabiliceği gibi hastalığı ve yapılması gereken tedaviyi anlatıp acıklıyor geçmiyen baş ağrısı için gitmiştim çözüme kavuşturdu
• Özel Edremit Körfez Hastanesi • Baş Ağrısı Tedavisi •
g.....
Kıymetli Dr'um ERKAN TOKGÖZ ;
bugüne kadar beni hayattan soğutan(25 yıldır çektiğim ellerimdeki karpal tünel sendromu,dupy trend hastalığı,bacaklarımdaki huzursuz bacak sendromu ve şeker hastalığına bağlı damar tıkanıklığı ve ayak ağrılarım )kısacası Dr'um beni hayata bağladı kendisini ailemden biri gibi hissediyorum büyük bir sabırla dinliyor ve ruhunuzada ilaç gibi geliyor. O'na minnet ve şükran duyuyorum ve bu tip sıkıntıları olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum.• Özel Edremit Körfez Hastanesi • Nöroloji Randevusu •
h....i
Trigiminal nevralji hastasıyım, Erkan hocama geldik, ona gerçekten minnettarım, şiddetli ataklarım vardı, sıcak ve ilgili yaklaşımıyla verdiği ilaçlarla ataklarımdan kurtuldum.
• Özel Edremit Körfez Hastanesi • Ardı Sıra Sinir Uyarımı •
s....n
İlk kez hastası olarak gittim. Ailemde Alzheimer hastalığı var, kontrol amaçlı başvurdum. İnanılmaz değer veren bir doktor. Hastasını dinliyor ve çözüm odaklı ilerliyor. Çok memnun kaldım kendisinden. Böyle doktorların var olması bizim için avantaj. Ayrıntılı bir şekilde bilgi verip açıklıyor. Her soruma cevap alabildim. İçimi rahatlatan bir hekim. Herkese tavsiye ederim.
g....k
Baş ağrısı şikayeti ile gittim. Migren atağı yaşıyordum. İlgili ve bilgiliydi. Güvenebileceğim bir doktor. Tedaviyi yönetme şeklinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
R
r.....
annem vertigo hastası olduğu için gittik. gerekli tetkiklere bakarak bize ne nasıl olur detaylı açıkladı bilgi verdi. Çok ilgili bir doktor
Y
ya...ç
Pıhtı atması nedeniyle tesadüfen hastası oldum, tedavim hakkında bütün bilgileri verdi, tedavinin üniversite hastanesinde devam etmesi gerektiğini belirterek, gideceğim kurum ile bizzat ilgilenmesi yapabileceğini sonuna kadar yapması, aşan kısımlarda sevk ettiği kurumla birebir iletişime geçerek süreci kısaltması onu mükemmel bir hekim yapıyor
• başka bir yer • Diğer •
Erkan Tokgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Tokgöz, Nöroloji. Size Erkan Tokgöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu.
Erkan Tokgöz adresi nerede?Erkan Tokgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eroğlan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:1 Edremit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Tokgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Tokgöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan Tokgöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan Tokgöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erkan Tokgöz hangi dilleri konuşuyor?Erkan Tokgöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Tokgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Tokgöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erkan Tokgöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Erkan Tokgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erkan Tokgöz hangi sigortaları kabul ediyor?Erkan Tokgöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.