Doç. Dr. Erkan Yıldız

Kulak Burun Boğaz · Daha fazla

Afyonkarahisar 1 adres

Op.Dr. Erkan YILDIZ 1988 Isparta doğumludur.Tıp fakültesi eğitimini Atatürk Üniversitesinde 2005-2011 yılları arasında tamamlamıştır. 2011-2012 yılları arasında Afyonkarahisar Şuhut Devlet Hastanesinde pratisyen hekimlik yapmıştır. 2012 yılında Kulak Burun Boğaz ihtisasını kazanarak Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniğinde uzmanlık eğitimine başlamış olup 2013 yılı itibariyle Afyon Kocatepe Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Kliniğinde uzmanlık eğitimini 2016 itibariyle tamamlamıştır. Zorunlu hizmeti için gittiği Afyonkarahisar Şuhut Devlet Hastanesinde 2016-2019 arasında uzman hekimlik 2019-2020 arası Başhekim Yardımcılığı ve son olarak 2020-2022 arasında Başhekimlik görevi yapmıştır. Görev yaptığı süre içinde üst üste 2 yıl Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir.2021 Ekim itibariyle Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kulak Burun Boğaz kliniğinde Dr Öğretim üyesi olarak çalışmaya başlamıştır.
Op.Dr ERKAN YILDIZ 2020-2021 arası Türk Kulak Burun Boğaz Ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Rinoloji,Rinoplasti, Uyku ve Alerji Okulunu, 2021-2022 arası Türk Kulak Burun Boğaz Ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Otoloji Okulunu bitirmiştir. Op.Dr ERKAN YILDIZ Burun estetiği ve yüz estetik uygulamaları ile ilgili kişisel gelişim amaçlı çok sayıda ulusal ve uluslararası toplantı, sempozyum ve fellowship programlarına katılmıştır.Ayrıca Türk Kulak Burun Boğaz Ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanlık Yeterlilik(Board) Belgesi ve Uyku Sertifikası sahibidir.2022de Viyana'da Avrupa Kulak Burun Boğaz yazılı ve sözlü sınav aşamalarını geçerek Avrupa Kulak Burun Boğaz ( EBE-ORL) Yeterlilik sertifikasını almaya ve Fellow of European Board of Otorhinolaryngology ünvanı kazanmaya hak kazandı.Kulak burun boğaz alanında çok sayıda uluslarası ve ulusal yayın ve kitap bölümü sahibidir.
Özel ilgi alanlarında Burun Estetiği, Endoskopik Sinus Cerrahisi, Kafa Tabanı Cerrahisi ve Endoskopik Kulak Cerrahisi bulunmaktadır. Op.Dr ERKAN YILDIZ evli ve 1 çocuk sahibidir.

Yetişkin
Çocuk

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Zafer Sağlık Külliyesi Dörtyol Mah. 2078 Sok. No: 3, A Blok., Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar 03030

• Sigortası olan hastalar

Kulak Burun Boğaz Randevusu

• I

Burun ameliyatı sürecimin en başından en sonuna kadar hep güler yüz ve ilgi alaka olarak çok memnun kaldık. Ameliyatımda aklım da hiç bir soru işareti yoktu. Ben erkan hocaya güvendiğim için burnumun nasıl olacağını ona bıraktım şu anda çok memnunum. Burun ameliyatı olacak olanlara kesinlikle erkan hocayı tavsiye ediyorum.

• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Septorinoplasti  •

• H

Burnumun görüntüsünden çok rahatsız oluyordum. Rinoplasti için farklı şehirlerde doktorlarla görüştüm, tamamen güvenebileceğim bir doktor bulamadım. Sosyal medyada Erkan hocanın sayfasını gördüm, yaptığı ameliyatları çok beğendim. Randevu aldım, ilgi alaka çok güzeldi. Her şeyi tane tane anlattı. Ameliyat oldum, ameliyat sürecimde morluk ve şişlik yaşamadım. Ağrım acım çok azdı. Erkan hocamın güler yüzü, soğukkanlılığı, ilgi ve alakası bu süreci daha da kolaylaştırdı. Kalın ciltli zor bir burnum olmasına rağmen sonuç tahmin ettiğimden daha güzel oldu. Tereddüt etmeden güvenebilirsiniz.

•  •

• G

Bahreyn'den Geldim Erkan hocayı araştırmalar sonucu Buldum , burnum da kemik eğriliğine bağlı nefes problemim vardı Ameliyat oldum Şuan çok memnunum Harika bir şekilde nefes alıyorum ve estetik olarak da Hoş oldu. :) gerek ameliyat süreci öncesi ve sonrası Iletişimi çok iyidi Gerçekten. Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem Erkan Hocaya kesinlikle güvenebilirsiniz. :))))

• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Burun Estetiği  •

Senelerdir düşündüğüm burun estetiği ameliyatımı cesaret edip bir türlü olamamıştım.Erkan Hoca’ya bir tavsiye üzerine gittim.Süreç çok hızlı işledi.Cesaret edemediğim ameliyatı bir anda oldum.Yorumlarda bahsedilen eli çok hafif olayını da açıkçası bir türlü anlayamamıştım.Fakat ameliyat sonrası gördüm ki doktorun eli gerçekten çok hafif. Herhangi bir ağrı ve aşırı şişme ve morarma yaşamadım.Hassas biri olmama rağmen minimal düzeyde olan şişlik ve morluk neredeyse 3 günde geçti. Düzenli bakım sayesinde süreci çok kolay atlattım. Erkan Hoca’nın önerileri ve her gittiğimde, her iletişime geçtiğimdeki sakince güzelce durumu anlatışları beni çok rahatlattı.Burnumda olan eğrilik, kemer ve burun deliği eşitsizliği beni rahatsız ediyordu fakat aşırı dikkat çeken bir burun da hiç istemiyordum. Erkan Hoca tam olarak bana böyle bir burun yaptı. Burnuma alışma sürecinde de hiçbir sorun yaşamadım. Doktorumun ellerine sağlık. Çok doğru bir tercih yapmışım. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Burun Estetik Cerrahisi  •

Erkan beye bir tavsiye üzerine gittim . Burun estetiği amacıyla randevu aldım .Yoğun çalışma temposuna rağmen en kısa sürede ameliyat etti. Burnumda burun ucu düşüklüğü Kemer ve geniş burun deliklerim vardı . Burun ucumu kaldırdı deliklerimi olabildiğince nefes problemi olmayacak şekilde kıkırdağımı keserek doğal bir burun yaptı .Ameliyat sürecim çok rahat ve sorunsuz geçti .Ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

• O

Bir ay oldu ameliyat sürecim hocam ın güler yüzü ve samimiyeti bilgisi ve soğukkanlı olması benim için önemliydi. Olmak isteyenler değerli hocamı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Burnum çok güzel oldu. Hocamla güzelleşmeye devam.

• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Rinoplasti ameliyatımı Erkan hocam yaptı1 ay oldu hassasiyeti güler yüzlülüğü ve yaklaşımı çok iyiydi burnum da o kadar güzel oldu ki doğala çok yakındı yüzüme de çok yakıştı çok memnunun kesinlikle herkese tavsiye ediyorum

• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

• K

Erkan hocam burun estetiği ameliyat süresinde ve sonrasın çok yakından ilgilendi ve aklımda hiç soru işareti bırakmadı bu süreç içinde gayet iyi bir ameliyat süreci geçirdim

• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Burun Estetiği  •

Rinoplasti ameliyatımı Erkan Hoca gerçekleştirdi. Ameliyat öncesinde tüm sorularımı sabırla yanıtladı, beklentilerimi dikkatle dinledi ve süreci ayrıntılı şekilde anlattı. Ameliyat günü ve sonrasında da aynı özenle ilgilendi, her kontrolümde kendimi güvende hissetmemi sağladı. Hem profesyonelliği hem de insani yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim.

• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rinoplasti  •

• B

Yakın zamanda oldugum rinoplasti surecim erkan hocamin ilgisi alakasi ve guvenilirligiyle cok kolay ilerledi. kendisinin ilgi ve alakasi bana fazlasiyla guven verdi, cesaretlendirdi. Ayni zamanda bu durum surece kendimi hazirlamamda yardimci cok oldu. surecin sonucunda da cok memnun kaldim burnuma bakmaya doyamiyorum.