Erg. Esra Roma Yatmaz

Ergoterapi · Daha fazla

Hatay 1 adres

2019 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Ergoterapi bölümünden mezun oldum. Mezuniyetimin ardından  Medipol Üniversitesinde Bilişsel Rehabilitasyon alanında yüksek lisans yaparak, zihinsel işlevlerin geliştirilmesi ve korunmasına yönelik bilimsel bir altyapı edindim.

Mesleki yolculuğuma, hem yetişkin hem de çocuk duyu bütünleme terapisi alanında tecrübeler kazandığım bir kurumda başladım. Bu süreçte, bireylerin duyusal işleme süreçlerini destekleyerek günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefledim.

Ardından, iki yıl boyunca başka bir duyu bütünleme kliniğinde hem yönetici hem de terapist olarak görev aldım. Bu deneyimler, terapi hizmetlerinin organizasyonu ve bireysel seansların planlanması konularında yetkinlik kazanmamı sağladı.

Bugün, Duyu Bütünleme, Bilişsel Rehabilitasyon ve Nöropsikometrik Değerlendirme alanlarındaki uzmanlığımı bir araya getirerek, bireylerin daha bağımsız ve kaliteli bir yaşam sürmeleri için  çalışıyorum

Çocuk

Ergoterapi Randevusu

Ergoterapist Esra Roma Yatmaz

Pirireis Mah. Lala Mustafa Paşa Cd., İskenderun, Hatay

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Erg. Esra Roma Yatmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle