2019 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Ergoterapi bölümünden mezun oldum. Mezuniyetimin ardından Medipol Üniversitesinde Bilişsel Rehabilitasyon alanında yüksek lisans yaparak, zihinsel işlevlerin geliştirilmesi ve korunmasına yönelik bilimsel bir altyapı edindim.
Mesleki yolculuğuma, hem yetişkin hem de çocuk duyu bütünleme terapisi alanında tecrübeler kazandığım bir kurumda başladım. Bu süreçte, bireylerin duyusal işleme süreçlerini destekleyerek günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefledim.
Ardından, iki yıl boyunca başka bir duyu bütünleme kliniğinde hem yönetici hem de terapist olarak görev aldım. Bu deneyimler, terapi hizmetlerinin organizasyonu ve bireysel seansların planlanması konularında yetkinlik kazanmamı sağladı.
Bugün, Duyu Bütünleme, Bilişsel Rehabilitasyon ve Nöropsikometrik Değerlendirme alanlarındaki uzmanlığımı bir araya getirerek, bireylerin daha bağımsız ve kaliteli bir yaşam sürmeleri için çalışıyorum
- Gelişimsel Gecikmeler
Pirireis Mah. Lala Mustafa Paşa Cd., İskenderun, Hatay
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Erg. Esra Roma Yatmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Esra Roma Yatmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Roma Yatmaz, Ergoterapi. Size Esra Roma Yatmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ergoterapi Randevusu.
Esra Roma Yatmaz adresi nerede?Esra Roma Yatmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pirireis Mah. Lala Mustafa Paşa Cd. Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Roma Yatmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Roma Yatmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Roma Yatmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Roma Yatmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Esra Roma Yatmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Roma Yatmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Esra Roma Yatmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Roma Yatmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.