- Dil ve Konuşma Bozuklukları
Ses Terapisi
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
Dkt. Ezgi Ozan
Kekemelik terapisi için ezgi hanımla birlikte seans yapıyoruz bu süreçte bana çok destek oldu.Kendimi rahat ifade edebildiğim anlayışlı ve motive edici bir terapist herkese tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Randevu •
d....y
Tavsiye üzerine Ezgi Hanımla tanıştım ve birlikte seans yapmaya başladık. Ses teli nodülünden kaynaklı kısık ve boğuk bir konuşmam vardı. Birkaç seans sonra sesimdeki iyileşmeyi fark etmeye başladım. Çok kısa bir sürede sesimi çok rahat kullanabilir düzeye geldim. İşindeki profesyonelliği, güler yüzü ve nazik tavırları seanslarımızı çok kolaylaştırdı. Problem yaşayan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • •
de...z
Ben verilen hizmetten gayet memnun kaldim gerek yaptığımız seanslardan gerek dış aktivite alıştırmaları, ön yargımı kırmaya yardımcı olacak bir sürü etkinlik yapmıştık, seans sureclerimiz gayet eğlenceli ve kişiye özeldi üzerimde büyük emeği var sayesinde kasiyerlere ismimi söyleyebiliyorum.
• başka bir yer • Diğer •
Konuşma terapisinden destek almak konusunda endişeliydim, ama Ezgi hanımla çok verimli ve destekleyici bir şekilde seanslarımız başladı. Terapistim bana yaklaşımı çok iyiydi. Seanslarımız halen devam ediyor ama konuşmamda ilerlemeyi şimdiden fark edebiliyorum. Her seans, kendime olan güvenimi artırıyor ve konuşmamı daha akıcı hale getiriyor. Bu süreçte böyle bir destek almak benim için çok değerli. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
• Dkt. Ezgi Ozan • Akıcılık Bozukluğu Terapisi •
fu...n
Cana yakın ve empatisi yüksek bir terapist. Sorunların tespitini güzel yapıp ona göre ilerliyor. Bana çok katkısı olduğunu hissediyor ve bunu günlük hayatımda da görebiliyorum. İşinde gerçekten iyi olduğu kesin.
• Online Danışmanlık • •
L
lü...t
7 yasında oğlumun atipik otizm teşisi var konuşma gecıkmesi gibi bi sıkıntımız var dı ses çıktıları olsada konuşma yoktu şubat ayında ezgi hanımdan ders almaya başladık
önce kelimeler geldı ve oğlum şuan cümle kurmaya basladi kendini hemen sevdiren çocuklarla etkileşimi iyi kuran bi dil terapisti kesınlıkle tavsiye ederim• Dkt. Ezgi Ozan • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
si...z
Kızımın kekemelik sorunu vardı Ezgi hanım sayesinde düzeldi kızıma yaklaşması ilgilenmesi bir arkadaş gibi olması çok memnun kaldık. İlk başladığımızda konuşmak bile istemiyordu kızım şu an o kadar iyi ve kendini ifade ediyor. Ezgi hanıma iyiki tanıdık herkese tavsiye ederim.
• Dkt. Ezgi Ozan • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Ezgi Ozan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Ozan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ezgi Ozan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Online Terapi.
Ezgi Ozan adresi nerede?Ezgi Ozan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mah. Tuna Cad. Esra Sit. B Blok Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Ozan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Ozan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Ozan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Ozan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ezgi Ozan hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Ozan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Ozan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Ozan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Ozan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Ozan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ezgi Ozan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Ozan hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Ozan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.