- Menstrüel bozukluklar
- Riskli Gebelik
- Ağrılı Adet
Doktor Muayenehanesi
se...n
Söz konusu dr Kanununi Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmakta kendisiyle olan randevuma zamanında gittiğimde halde 1 saat geç içeri alındım. Bu durumun muayene süresinin uzamasından kaynaklı olduğunu düşünürken içeri çağırıldığımda doktorun telefonu ile yazışarak yaptığı özel görüşme nedeniyle olduğunu aldım. Karnıma jeli sürdükten sonra 10 dk kadar telefonu ile whatsapp yazışması sürdürdü. Bebeğim ve benim sağlığım konusunda hiçbir bilgilendirmede bulunmadı. Ayrıntılı ultrason için orada olduğumu bildirdiğim halde ve bu işlem 20-24 hafta aralığında yapılabildiği halde beni dışarı gönderip asistanı ile 1 ay sonra için randevu almamı iletti. Bu hastanenin gebe polikliniği koridoruna bile mahremiyet sebebiyle eşler alınmazken dr yakını ben sedyede karnı açık yatarken geldi ve ayak üstü sohbet edildi. Kesinlikle bu durumun peşini bırakmayacağım.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Fatma Ölmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Ölmez, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Fatma Ölmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Fatma Ölmez adresi nerede?Fatma Ölmez adresini belirtmedi. Fatma Ölmez yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Fatma Ölmez adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Ölmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Ölmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Ölmez hangi dilleri konuşuyor?Fatma Ölmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Ölmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Ölmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Ölmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Ölmez hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fatma Ölmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.