Psk. Fatoş Özmodanlı

Psikoloji · Daha fazla

Gaziantep 1 adres

Psk. Fatoş Özmodanlı , Füzyon Psikolojide online ve yüz yüze hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Füzyon Psikoloji

Gazimuhtarpaşa Bulv Mücahitler mah at:9 No:912i b blok kat:9 no:912, Şehitkamil, Gaziantep 27000

• Sigortası olan hastalar

Çok sancılı bir dönemden geçiyordum, kendimi daha iyi keşfedebilmek için başvurdum. 1.5 yıldır gidiyorum, seanslar çok keyifli geçiyor. Beni Fatoş Hanım anlıyor, bana iyi geliyor. Aramızda güven ilişkisi kurduk. Seanslardan kaçtığım zamanlar oldu, bunu hemen fark etti ve kaçtığımı belirtti. Güler yüzlü ve ilgili bir uzman olumlu sonuçlar alıyorum, çok memnunum kendisinden, herkese tavsiye ederim.

•  •

• F

Fatoş Hanım’la çıktığım bu yol, sadece kendimi değil, içimde yıllardır susturduğum beni fark etmemi sağladı. Anlatamadıklarımı bile anlayışıyla duydu… Her seansta içimde bir düğüm çözülüyor sanki. Minnettarım, çünkü ilk kez kendime bu kadar yaklaşabildim.

• Füzyon Psikoloji Randevu  •

Fatoş Hanım’la tanışmak, kendime verdiğim en güzel hediyeydi. Beni yargılamadan dinleyen, en karmaşık hislerime bile yer açan biriyle bu süreci yürütmek çok kıymetli. Her seans, içimde bir yerlere dokunuyor… İyi ki yollarımız kesişti.

• Füzyon Psikoloji Psikoterapi  •

• M

İlk geldiğimde sadece yorgundum… ama neye, kime, neden olduğunu bile bilmiyordum. Seanslar ilerledikçe kelimelerime, suskunluklarıma, gözyaşlarıma alan açıldı. Anlaşıldığımı hissetmek, içimde yıllardır sessiz kalan taraflarıma iyi geldi. Şimdi yavaş yavaş kendime daha şefkatle yaklaşmayı öğreniyorum.İyi ki size rastlamışım Fatoş Hanım

• Füzyon Psikoloji Randevu  •

Ben kendimi ilk kez bu kadar açık ve yargılanmadan ifade edebildiğim bir alan buldum. Seanslarda fark ettiklerimle içsel yolculuğum daha anlamlı hale geldi. Kendimi daha iyi tanımaya başladım ve bu süreç benim için çok kıymetli.

• Füzyon Psikoloji Bireysel Terapi  •

İçimdeki sıkıntıyı adlandıramadığım için çözüme kavuşturmak amacıyla başvurdum. 5-6 aydır gidiyorum, seanslar bana iyi geldi. İş için gidemediğim dönem oldu, kendimi kötü hissetmiştim, tekrar başladım. Seans sonrasında farkındalığım arttı. Fatoş Hanım danışanına gerçekten objektif yaklaşıyor. Benim görmek istemediğim tarafları bana gösteriyor. Bu konuda bana destek oluyor. Hayata ve kendime kızmadan beni yüzleştirdi, alanında başarılı bir uzman. Kendisiyle yola devam etmek istiyorum.

•  •