Osmaniye, Osmaniye
Ş
ş.....
Saat 16.20 randevusu ile annemi doktor hanıma götürdüm. Ağrılı varis şikayeti ile gittik. Muayene süresi 1 dk ile sınırlı kaldı. Doktor uzaktan bakarak yaptığı muayenede bizi ultrasona yönlendirip odadan çıktı. Tabi annemin en son nerede muayene olduğunu, hangi ilacı kullandığını da söyleyemedim . Sorularımı sekreterine sordum: Hangi tedaviler yapılıyor? Hastanede hangileri var ? vs . Bu arada ultrasonda gün de alamadık. Çünkü ultrasonda saat 16.00 itibari ile kimse kalmıyormuş. Sonuç olarak bir hasta olarak durumdan memnun kalmadım. Kimseye de tavsiye etmiyorum.
• Feray Funda Baçgel Muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Feray Funda Baçgel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feray Funda Baçgel, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Feray Funda Baçgel adresi nerede?Feray Funda Baçgel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmaniye Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feray Funda Baçgel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feray Funda Baçgel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Feray Funda Baçgel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feray Funda Baçgel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feray Funda Baçgel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feray Funda Baçgel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Feray Funda Baçgel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.