- Bel fıtığı
- Boyun Ağrısı
- Lomber Kitle
Yakın Doğu Üniversitesi Kampüsü, Ortaköy, Lefkoşa
sa...m
Annem o yaşta torunlarıyla yüzüyorum diye iskeleden balıklama atlayınca boyun omurunu kırmış... Ferhat hocamızın, içimizi rahatlatması ile ameliyat ettirmedik... ne ağrısı ne bir şeyi var iki yıldır bazı basit tedbirler dışında sorunsuz yaşıyoruz az daha çok riskli bir operasyona girmekten kurtardı bizim hocamız
• başka bir yer • Diğer •
ha...t
Kendini Mesleğine adamis alanında cok ama cok başarılı ve bilgili mükemmel bir Cerrah. Yufka gibi yüreği ve cok guzel bir kalbi olan muhteşem bir insan. Kendisine Ameliyat oldum belime vida takıldı cok şükür hersey çok güzel gidiyor şimdilik siz beni çektiğim ağrılardan ve acılardan kurtardınız Allah da size ne muradiniz varsa versin iyiki varsiniz Hocam
• başka bir yer • Diğer •
Ferhat Harman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferhat Harman, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ferhat Harman adresi nerede?Ferhat Harman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yakın Doğu Üniversitesi Kampüsü Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferhat Harman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferhat Harman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferhat Harman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferhat Harman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferhat Harman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferhat Harman hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ferhat Harman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.