0850… Ücret öğren

Merhaba ben Feride Nur Ekinci; Dil ve Konuşma Terapisi alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı yüzyüze ve online olarak görmekteyim

Çocuk

Online danışmanlık

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Kayabaşı mah. Kayaşehir Bulv. Nidakule No: 45 Kat 13 Ofis 81 Başakşehir İstanbul, İstanbul

Dil ve Konuşma Terapisti Feride Nur Ekinci

Kayabaşı mah. Kayaşehir Bulv. Nidakule No: 45 Kat 13 Ofis 81 Başakşehir İstanbul, Başakşehir, İstanbul 34494

• Sigortası olan hastalar

• N

Kızımda kekemelik vardı, bu nedenle başvurduk. Seanslarımız harika geçti. Çok memnun kaldım. Sorunumuzu aştık. Artık böyle bir problemimiz yok. Seanslarımızı bitirdik. Daha önce birkaç yere de gitmiştik, beklentilerim karşılanmadı. Feride Hanım ile karşılaştık, kızım kendisini çok sevdi. Sürecimiz çok uzun sürmedi. Harika bir insan, çok tatlı ve mesleğini de çok seviyor. İyi ki yolumuz kesişmiş. Aklımın bir köşesinde hep kalacak, zor zamanlarımızı atlatmamızda yardımcı oldu.

•  •

• H

Kızımın artikülasyon problemi için başvurdum. İlk andan itibaren hem bize hem kızıma karşı çok ilgili ve sabırlıydı. Kızım seanslara isteyerek katılıyor bu da bizi çok mutlu ediyor. Hocamızın her aşamada bilgilendirmesi güven verici. İyi ki yollarımız kesişmiş

• Dil ve Konuşma Terapisti Feride Nur Ekinci Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •