Kl. Psk. Dr. Feyza Baca Biçer

Psikoloji · Daha fazla

Muğla 1 adres

Dr. Feyza Baca Biçer, lisans eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde onur derecesiyle tamamlamıştır. İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı’nı bitirerek klinik psikolog unvanı almış, ardından Doğuş Üniversitesi Klinik Psikoloji Doktora Programı’nı başarıyla tamamlayarak doktor unvanını almıştır. İstanbul Üniversitesi’nde pedagojik formasyon eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresince özel eğitim merkezleri ve anaokullarında gönüllü stajlar yapmış; mezuniyet sonrası özel eğitim merkezinde ve anaokulunda psikolojik destek hizmeti sunmuş; yeme bozukluğu ve obezite cerrahisi adayı hastalarla çalışmalar yürütmüştür. Akademik kariyerine İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu’nda başlamış, beş yıl Doğuş Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde doktor öğretim üyesi olarak çalışmıştır. Akademik kariyeri boyunca, etik ilkelere bağlı ve uygulama becerisi yüksek psikologların yetişmesine öncülük etmiş; 7 yılı aşkın süredir klinik/akademik süpervizyon desteği sağlamıştır. Hâlen kendi şirketinde psikoterapi uygulamalarına devam etmektedir. Çocuk Değerlendirme Testleri, Weschler Zeka Testi, Oyun Terapisi, Nöropsikolojik Testler, Psikoonkoloji, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi ve Psikodinamik Psikoterapi alanlarında çeşitli uzmanlık eğitimleri almıştır.

Online danışmanlık

Kl. Psk. Dr. Feyza Baca Biçer

Fethiye, Fethiye, Muğla

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Kl. Psk. Dr. Feyza Baca Biçer adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle