Psk. Gevher Gündüz Şenel

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Psikoloji eğitimimi Ege Üniversitesi ve Bochum Ruhr Üniversitesi’nden aldım. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümünde, Alanya Devlet Hastanesinde ve çeşitli özel eğitim ve danışmanlık merkezlerinde staj yaptım. Erasmus ve Erasmus+ programı ile Almanya, Romanya ve Macaristan’da bulundum. Bir gönüllülük projesinde Budapeşte’de bir anaokulunda çalıştım.

2018 yılından beri okul öncesi kurumlarda çocuk değerlendirmeleri, ebeveyn danışmanlığı yapıyor, öğretmenlere psikoeğitimler düzenliyorum.

Marmara Üniversitesi bünyesinde 450 saatlik aile danışmanlığı programını tamamladım.

CASA Jung&Türkiye Dans Terapileri Derneği iş birliğinde düzenlenen Dans ve Hareket Terapisi eğitimine Prof. Dr. Leandra Perrotta yönetiminde katıldım. Yoga Allience sertifikalı yoga eğitmenlik eğitimi ve çocuk yogası eğitimi aldım. Halen çocuk, ebeveyn-çocuk ve yetişkinlere yoga ve meditasyon dersleri veriyorum.
Ve Aralık 2020’de Abdülkadir Özbek Psikodrama Enstitüsü bünyesinde psikodrama yolculuğuna başladım ve ileri aşama eğitimime devam etmekteyim.

EMDR, psikodrama, kabul ve kararlılık terapisi yöntemleri ile beden odaklı grup çalışmaları yürütüyor, bireysel danışmanlık hizmeti veriyorum.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Gevher Gündüz Şenel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle

Profili düzenle veya yönet