Alata Mah., Erdemli
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
C
ce...m
2 ocak 2018 yılında soba patlaması sonucu yanmıştım hocam saolsun beni iyileştırdı Allah razı olsun şuan %60 iyiyim
• başka bir yer • Diğer •
T
t....d
kendisi çok iyi bir doktordur bende apandist amilyatı oldum nerdeyse ölümden döndüm sayesinde kısa zamanda iyileştim çok iyi bir cerrah tavsiye ederim
gü...y
İnsana güven veren bir doktor. Ben genel göğüs muayenesi içinm gittim. Kendisi çok güleryüzlü ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir doktor
Gökhan Kuzu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Kuzu, Genel Cerrahi.
Gökhan Kuzu adresi nerede?Gökhan Kuzu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alata Mah. Erdemli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Kuzu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Kuzu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Kuzu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Kuzu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Kuzu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Kuzu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gökhan Kuzu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar