- Pelvik İnflamatuar Hastalık (PID)
- Ürojinekoloji
- Miyom
- Rahim Hastalıkları
- Jinekolojik Kanserler
Reşatbey Mahallesi Fuzuli Cad. Gülek Sitesi 67/C, Seyhan
de....
Gebeligimin başından beri hocam inanılmaz ilgili ve çok titizleniyor. Çok çok iyi bir doktor. Hem mütevazi hem içten samimi. Arkadaşımız gibi her muayeneye keyifle gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Herkese gönül rahatligiyla gözü kapali tavsiye edebileceğim tek doktor. Tavsiye üzerine girmiştim iyi ki de gitmisim bizim büyük bir dertten kurtulmamiza vesile oldu.
ec...e
bencede gelmiş geçmiş en iyi doktor o kadar muayene oluyordum ve o kadar kalabalık bir hastaneki bir defa olsun ofladığını görmedim çok anlayışlı güleryüzlü yine hamile kalsam yine giderim
ba...r
hastanenin gözde doktoru yüregine sağlık iyiki varsınız
se...r
tek kelimeyle süpersiniz hocam...
so...l
ADANADA TEK OLACAGINA İNANDIĞIM DOKTOR SAYIN SUKGEN SİZEDE AYRICA TEŞEKKÜRLER
Gökmen Sukgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökmen Sukgen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gökmen Sukgen adresi nerede?Gökmen Sukgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey Mahallesi Fuzuli Cad. Gülek Sitesi 67/C Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökmen Sukgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökmen Sukgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökmen Sukgen hangi dilleri konuşuyor?Gökmen Sukgen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökmen Sukgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökmen Sukgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökmen Sukgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökmen Sukgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gökmen Sukgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Seyhan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Seyhan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları