20 yılı aşkın klinik tecrübeyle dinamik psikoterapi ve cinsel işlev bozuklukları alanlarında uzmanlaşmış Klinik Psikolog olarak çalışmalarımı 2005 yılında Kıbrıs'ta kurduğum Hera'nda Psikoterapi Merkezi'nde sürdürmekteyim.
Psikoloji lisans ve Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi Near East University'de İngilizce olarak tamamladım. Daha sonra CETAD Cinsel İşlev Bozuklukları ve Cinsel Terapi Eğitimi'ni tamamlayarak, Kuzey Kıbrıs'ın ilk Cinsel Terapisti olarak bu alanda çalışmaya başladım.
Mesleki sürecimde Psikodinamik Psikoterapi, Aktarım Odaklı Psikoterapi ve Kişilik Bozuklukları Psikoterapisi eğitimlerini tamamladım. İstanbul'da uzun yıllar sürdürdüğüm eğitimler süresince, cinsel terapist olarak çiftlerle çalıştım.
Psikoterapist olarak mesleki yolculuğumda önemli bir yeri ve katkısı olan Bireysel Psikanaliz sürecimin ardından Psikanalitik Psikoterapi eğitimini de tamamladım.
Klinik pratiğimde yüz yüze ve online, ağırlıklı olarak kişilik bozuklukları, cinsel işlev bozuklukları, değersizlik, öfke, kaygı, takıntı, ilişki ve iletişim konularında ruhsal ihtiyaçları, zorlukları olan bireyler ve çiftlerle çalışmaktayım.
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk ,
Mehmet Akif Caddesi, Lefkoşa Türk Belediyesi, Lefkoşa 99100
Cinsel Terapi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Görem Uygun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Görem Uygun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Görem Uygun, Psikoloji. Size Görem Uygun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Yetişkin Terapisi, Online Terapi, Bireysel Terapi.
Görem Uygun adresi nerede?Görem Uygun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Caddesi Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Görem Uygun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Görem Uygun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Görem Uygun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Görem Uygun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Görem Uygun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Görem Uygun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Görem Uygun ile iletişime geçmenizi öneririz.