Psk. | Bilim Uzmanı
Psikoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Malatya 1 adres
Gözde AYHAN lisans eğitimini Uluslar Arası Kıbrıs Üniversitesi İngilizce Psikoloji (2011-2016)bölümünde tamamlamıştır. 2021 yılında İnönü Üniversitesi Adli Bilimler Tezli Yüksek Lisans programını bitirerek “ Adli Psikolog ” ünvanını almaya hak kazanmıştır. Yüksek lisans tezi ‘SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VE SUÇA SÜRÜKLENMEYEN ÇOCUĞUN BENLİK SAYGISI DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI’ konusu üzerinedir.
Gözde AYHAN lisans eğitimi sürecinde Dokuz Eylül Üniversitesi Biyofizik Anabilim Dalı Bölümünde stajyer psikolog olarak görev almıştır. 2017 yılından bu yana profesyonel olarak; Malatya Rüyam Rehabilitasyon Merkezinde zihinsel ve bedensel engelli bireylerle psiko destek çalışmaları ve engelli bireylerin ebeveynlerine öğretici bireysel psikososyal destek çalışmaları yapmıştır. 2018 yılından 2020 yılına kadar Malatya Evin Yatılı Engelli Bakım Merkezinde Bipolar, Psikoz, Şizofreni gibi ruhsal bozukluğu olan hastalar ile otizm Spektrum Bozukuğu, Down Sendromu Bozukluğu, mental retardasyon gibi zihinsel engelli bireylerle bireysel değerlendirme ve psikoterapi çalışmaları yapmıştır.
2020 yılından beri de Adalet Bakanlığında adli psikolog olarak suça sürüklenen çocuklar ile tekrar suça yönelimini engellemek adına psikoterapi çalışmaları travma sonrası stres bozukluğu yaşayan mağdurlar, boşanma sürecinde travmalar yaşayan müşterek çocuklar ve taraflarla travma süreci ve travma sonrası süreçlerle ilgili psikoterapi çalışmaları yapmaktadır. Ayrıca ağır ceza mahkemelerine konu olan cinsel suçlar ve şiddet suçlarına maruz kalan mağdur çocuklar, ergenler, kadınlar ve engellilere psikoterapi hizmeti vermektedir.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
- Detaylı açıklamalar
g...
Psikolog hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Anksiyete bozukluğu yaşadığım süreçte kendisine ulaştım. O dönem yoğun kaygı yaşadığım bir süreçten geçiyordum; kaygılı anlarımda baş dönmem de tetikleniyordu. Başta bir rahatsızlığım olduğunu sandım, ancak sonradan psikolojik destek almam gerektiğini düşünerek psikolog hanıma başvurdum. Seanslar ilerledikçe kendimi çok daha iyi hissettim ve kaygılarımı da kontrol etmeyi öğrendim. Özellikle kaybetme korkuma yönelik kaygılarım vardı ve bunun üzerine çalıştık. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Gözde Hanım'ı çevremde terapi desteği almak isteyen herkese tavsiye ediyorum, etmeye de devam edeceğim.
a...
Yaşadığım sıkıntılar nedeniyle destek alma ihtiyacı hissettim. Seans sürecinde kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Gözde Hanım ilgili, sabırlı ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Süreç bana fayda sağladı ve kendimi daha iyi hissetmeme katkı sundu. Benzer desteğe ihtiyaç duyan yakınlarıma da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
e...
Gözde Hanım'ı tercih eden bir arkadaşım sayesinde ulaştım. İletişimsizlik sorunumdan dolayı başvurdum. Gözde Hanım'dan çok memnunum. Onun yanında kendimi güvende hissediyorum. İletişim kurabiliyorsam hepsi Gözde Hanım sayesinde. İyi ki tanımışım, çok memnunum. Herkese de tavsiye ederim. 3 ay gittim ve çok memnundum.
s...
Gözde Hocamla evde yalnız kalamadığım için görüşüyorum. Her seansta hocamız yeni bir öneride bulunuyor. Verilen bilgiler sayesinde artık kendime, ben de yapabilirim demeye başladım. Hocamız samimi ve destekleyici, her durumda bizi motive ederek şu an yaşadığım durumun geçici olduğunu düşündürttü bana. Artık daha mutluyum. Hocamızı tavsiye ederim.
a...
Doktor takvimi uygulamasından buldum.
Babamı kaybetmemden 2-3 yıl geçmişti ama süreç benim için çok zordu. Kalabalık bir ailem var ve sınır çizmekte zorlanıyordum, kendimi yalnız hissediyordum ve her şey için kendimi suçluyordum. Aynı zamanda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve stresli bir dönem içindeydim. Bulunduğum durumdan daha güçlü bir şekilde çıkabilmek için psikolojik destek almaya başladım. Gözde Hoca bana çok destek oldu. Kendimi çıkmazda hissettiğimde ne yapmam gerektiğini, nasıl sınır çizilmesi gerektiğini öğretti. Sınav stresi ve aile baskısı yaşadığım bu dönemde benim güçlü kalmam için yardım etti. Kararsız olduğum birçok konuda bana destek oldu. Çevreme tavsiye ederim.• • •
T
t...
Gözde Hanım'ı Doktor Takvimi'nde yorumlara bakarak buldum. Psikoloğumdan çok memnunum. Etkili dinleme ve sorunlarımda yol gösterici olması benim için çok önemliydi. Tavsiye ederim.
n...
Gözde Hanım'a bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Ergen dönemi daha rahat ve kolay geçmesi maksadıyla yardım almak için başvurdum. Zor bir süreçti; azmi, sabrı ve anlayışıyla daha kolay ve verimli geçmesini sağladı. Çevreme tavsiye ederim.
Y
y...
Gözde Hanım'la bir senedir seanslara devam ediyorum. Kendisine benim panik atağım için başvurdum. Süreç içinde bana çok olumlu telkinlerle psikoeğitimler vererek bu hastalıkla kendi başıma mücadele etmeyi öğretti. Sadece bir danışman değil, gelecek konusunda rehberlik de sundu. Terapi almak isteyene Gözde Hanım'ı gözüm kapalı öneririm.
s...
Gözde Hanım’a deprem felaketinden sonra bir yakınımın tavsiyesi üzerine başvurdum. Gözde Hanım ile gerçekleştirdiğimiz seans sürecinden çok memnun kaldım. Kendisinin profesyonel yaklaşımı ve desteği bana çok iyi geldi, çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m...
İnternet üzerinden kendisine ulaştım. Konuşma kekemelik için başvurdum. Seansları düzenli, iletişimi düzenli, hastası ile ilgilenen iyi bir doktorumuz. Kendisini arkadaşlarıma da iyi tavsiye ediyorum.
Gözde Ayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Ayhan, Psikoloji. Size Gözde Ayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Varoluşçu Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi.
Gözde Ayhan adresi nerede?Gözde Ayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Malatya Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Ayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gözde Ayhan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gözde Ayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Ayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gözde Ayhan hangi dilleri konuşuyor?Gözde Ayhan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Ayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Ayhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Ayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Gözde Ayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Ayhan hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Ayhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.