Psk. Gül Nida Özçelik, 1 yıl boyunca Niğde'de bir psikolojik danışman yanında staj yaptı, Türk Psikologlar Derneği'nden BDT eğitimi aldı, gönüllü danışanlar aldı. Aldığı eğitimler neticesinde süpervizyinlar aldım hâlâ da almaktayım.
- Aile İçi İletişim Sorunları
Eklektik Yaklaşım
EMDR Terapi
Fobilerden Kurtulmak
Psk. Gül Nida Özçelik
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Stres Yönetimi
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Z
z.....
Danışmanlık almaya başlarken açıkçası biraz tedirgindim; kendimi anlatmak, duygularımı paylaşmak kolay olmayacaktı. Ama ilk görüşmeden itibaren kendimi güvende, anlaşılmış ve yargılanmadan dinlenmiş hissettim.
Nida Hanım ile geçirdiğim bu süreçte hem kendime hem de yaşadığım olaylara farklı bir gözle bakmayı öğrendim. Hissettiklerimin altında yatan sebepleri anlamak, içsel yolculuğumda bana gerçekten çok şey kattı. Zorlandığım konularda artık daha sağduyulu ve farkındalıkla hareket edebiliyorum.
Bu sürecin bana kattıkları için çok mutluyum. Kendime yaptığım en güzel yatırımdı. Kendini tanımak, iyileşmek ve gelişmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla öneririm…• Psk. Gül Nida Özçelik • Randevu •
Gül Nida Özçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Nida Özçelik, Psikoloji. Size Gül Nida Özçelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, EMDR Terapi.
Gül Nida Özçelik adresi nerede?Gül Nida Özçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Niğde Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Nida Özçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gül Nida Özçelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gül Nida Özçelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gül Nida Özçelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gül Nida Özçelik hangi dilleri konuşuyor?Gül Nida Özçelik ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gül Nida Özçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Nida Özçelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gül Nida Özçelik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gül Nida Özçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Gül Nida Özçelik hangi sigortaları kabul ediyor?Gül Nida Özçelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.