Fizyoterapist olarak mesleki çalışmalarımı; bireyin ihtiyaçlarına göre planlanan, bilimsel temelli ve fonksiyonel yaklaşımlar doğrultusunda sürdürmekteyim. Lisans eğitimimin ardından alanımda uzmanlaşmak amacıyla yüksek lisans eğitimimi tamamladım ve mesleki gelişimime yönelik çeşitli eğitim ve sertifika programlarına katıldım.

Çalışma alanlarım arasında pelvik taban rehabilitasyonu, gebelik ve doğum sonrası rehabilitasyon, klinik pilates, manuel terapi, temporomandibular eklem (TME) disfonksiyonları, ortopedik rehabilitasyon ve derin stabilizasyon egzersizleri yer almaktadır. Değerlendirme ve uygulama sürecinde kişiye özel planlama yaparak, bireyin günlük yaşam aktivitelerini daha konforlu ve kontrollü şekilde sürdürebilmesini hedeflemekteyim.

Seanslarımda doğru nefes, postüral farkındalık ve hareket kontrolü ön planda tutulmakta; egzersiz ve manuel uygulamalar fizyoterapi prensipleri doğrultusunda ilerlemektedir. Mesleki çalışmalarımı randevu sistemi ile sürdürmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Merkez, 41. Sokak, Gölcük/Kocaeli, Türkiye, No:17, Gölcük, Kocaeli 41650

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Fzt. Gülcan Demir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle