Bazen yaşadığımız zorluklar karşısında ne yapacağımızı bilemeyebilir, aynı döngülerin içinde sıkışmış hissedebiliriz. Terapiyi; kişinin kendini daha iyi tanıdığı, duygularını anlamlandırdığı ve hayatında istediği değişimlere adım atabildiği güvenli bir alan olarak görüyorum. Yetişkinlerle çalışıyor; kaygı, OKB, depresyon, ilişki sorunları, ayrılık süreçleri, özgüven problemleri ve duygu düzenleme güçlükleri alanlarında destek sunuyorum. Çalışmalarımda Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ile Süreç Odaklı Terapi yaklaşımından yararlanıyor, her danışanın ihtiyaçlarına uygun, iş birliğine dayalı bir terapi süreci yürütmeyi önemsiyorum. Terapide amacım, danışanların zorlayıcı yaşantılara rağmen kendileri için önemli olana yönelerek daha doyumlu ve anlamlı bir yaşam sürdürebilmelerine destek olmaktır.
- Depresyon
Fener Psikoloji
Tekelioğlu Caddesi, astur manolya sitesi no:96 Kat:4 Daire:7, Muratpaşa
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Güldane Kılınç Salman adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Güldane Kılınç Salman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güldane Kılınç Salman, Psikoloji. Size Güldane Kılınç Salman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Güldane Kılınç Salman adresi nerede?Güldane Kılınç Salman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tekelioğlu Caddesi Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güldane Kılınç Salman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güldane Kılınç Salman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güldane Kılınç Salman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güldane Kılınç Salman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güldane Kılınç Salman ile iletişime geçmenizi öneririz.