- Kekemelik
Dkt. Gülnur Özek
İzmit, Kocaeli
K
ke...i
Gülnur hocanın 3 yıldır öğrencisiyim ilk gittiğim halimi hatırlıyorum ve şuana kadar birlikte geçirdiğimiz ve geride bıraktığımız yollara
bakıyorum bana kekemeligin ne olduğunu ve hayata olumlu yandan bakıp kekemelik ile barışık bir şekilde yaşamayı öğretti- hayatımı aydınlığa çıkarıp bana yol gösterdi şuan kekemeligim yok denecek kadar az ama tekrardan eskisi gibi çok ağır olsada üzülmem çünkü bana bununla birlikte yaşamayı öğretti bende öğrendim size çok minnettarım.• Dkt. Gülnur Özek • Randevu •
s....ö
Konuşma bozukluğu şikayetiyle gittiğimiz Gülnur Hanım, süreci en başından beri çok titizlikle yönetti. Uyguladığı teknikler ve verdiği ev ödevleri sayesinde çok yol kat ettik. Hem bilgisiyle hem de enerjisiyle mükemmel bir terapist. Başarılarının devamını dilerim.
Z
ze...r
mı...
Oğlumun uzun zamandır öğretmeni olan güzel kalpli Gülnur hanım oğluma çok şey kattı. Artık sesler, şarkı taklitleri, ufak kelime çıktılarımız var. Her ders bizim için çok kıymetli ve çok zevkli geçiyor. Çıkarken bıttıği için oğlum buruklaşıyor hiç bıtsin istemiyor. Onun dunyasında öğretmeni ile kurduğu bağ çok başka. Terapi almaya başladığımız gunden bu yana Gülnur hanımla devam ettik ve edıcez oğlumu o kadar iyi tanıyor ki.. Onun dilinden anlayan tek öğretmen. Alanında uzman ve donanımlı olması zaten tartışılmaz.
• Dkt. Gülnur Özek • Diğer •
Ekim 2024 de Gülnur hocam ile tanıştık. 5 yasindaki kizim bir kac tane sesi çıkarmakta zorluk yaşıyordu. İlkokula başlamadan önce bir terapist desteği almak istedik. Yaklaşımı guler yüzlülüğü ile iyiki Gülnur Hanim ile tanımışız dedik. Her seansa kızım çok hevesli ve mutlu bir sekilde gidiyordu. Cok kısa zamanda seslerin nasil çıkarması gerektiğini öğrenip, konuşmalarında uygulamaya başladı. Surecle ilgili her şeyden çok memnun kaldık.
• Dkt. Gülnur Özek • Randevu •
Güler yüzlü, çocuğa karşı yaklaşımı harika biri. Aile olarak bizi doğru yönlendirmesi ile 2.5 yaş oğlumuzun gecikmiş konuşmasını kısa bir zamanda büyük ölçüde aştık. Tanışmanız faydalı olur. Eğitimli işi bilen bir uzman.
ay...n
Gülnür hoca ile geçen yıl yollarımız kesişti. O zaman Eskişehir de özel kurumda çalışıyordu. Yaklaşık 1 yıl boyunca terapilerimizi gerçekleştirdik. Ve gerçekten çok çok faydasını gördüm. Kekeleyen bir birey olmak gerçekten zor ve evet bazen can sıkıcı olabiliyor. Ama bu kişinin elinde olan birşey ve artık kabullenmesi gereken bir durum olarak görüyorum ben. Gülnür hoca bana bu farkındalığı çok güzel bir şekilde empoze etti sonuçta sihirli bir değnek yok bir anda kekemen oldu bitti gibi bir durumda söz konusu değil ve artık kekelemekten korkmuyorum. 25 yaşındayım ve bir kamu kurumunda çalışıyorum. Kekeleme düzeyim zaman zaman artıyor zaman zaman azalıyor, e sonuçta hepimiz insanız ve duygularımız var elbette (stres,kaygı;mutlu…)
Uzun lafın kısası iyi ki yollarımız kesişmiş ve iyi ki kendime bu iyiliği yapmışım. Çok teşekkür ediyorum hocam, emeğinize yüreğinize sağlık.
Sevgiler :)• Dkt. Gülnur Özek • Diğer •
T
t....ç
Oğlum kendini ifade edemiyor,bazı harfleri çıkartamıyordu.. Akranlarıyla iletişim konusunda zorlanıyordu okul öncesi Gülnur hanımla tanıştık iyi ki de tanıştık sayesinde oğlum özgüvenli,kendini ifade edebilen birey oldu..Okula uyum sürecimiz de daha kolay oldu..Hem oğluma hem bana terapi gibiydi sizinle geçen zamanlar..İyi ki yollarımız kesişmiş sizinle..Sizi seviyoruz..
P
p.....
Gülnur Hanıma ocak 2022 de 5 yaşındaki oğlumun kekemeliği ve çıkartamadığı bazı sesler için başvurduk. oğlumla ve bizimle iletişimi çok güven vericiydi. Gülnur hanım bizim iyikimiz çünkü çok kısa sürede oğlum söyleyemediği sesleri çıkartmaya başladı ve gülnur hanımın yanında kendini güvende hissettiği için heyecanını en alt seviyeye düşürdü akıcı konuşmaya başladı ve kekelemesi yok denecek kadar azaldı Oğlum Gülnur hanımı okadar çok seviyorduki terapiye çok istekle geliyordu. Terapiler ders gibi değildi çok eğlenceli oyunlarla geçiyordu. Sadece oğlumuza değil aile olarak bizede çok şey öğretti ve çok yardımcı oldu birlikte çok güzel yol aldık. Herşey için Gülnur hanıma çok teşekkür ederiz konuşma bozukluğu yaşayan herkese tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
ö.....
Biz Gülnur hocam ile 02.12.2021 tarihinde tanıştık. Oğlumun 15-16 harf eksiği vardı. Neredeyse konuştukları hiç anlaşılmıyordu. Oğlum 2016 doğumlu bu arada. Gülnur hocam ile görüşmeden önce görüştüğüm tüm dil ve konuşma terapistleri problemimizin çok büyük olduğu bir veya bir buçuk yılda düzelebileceğini söyledi. Çok büyük umutsuzluklar ile Gülnur hocama gittik. Sonuç mu? Hazır mısınız? Oğlum şu an tam olarak akıcı konuşuyor. Yabancı dil eğitimi bile almaya başladı. Bu sürece peki ne kadar zamanda mı ulaştık? Sıkı durun!!! 3 hafta Gülnur hocamın eşi ameliyat olduğu için 2 hafta da öğretmen olduğum için ben tatile girdim ve bu aralar da dahil olmak üzere Mart ayı sonunda mezun olduk.
Eğer sizin hayatınıza da sihirli bir peri değneği değsin istiyorsanız ve kısa sürede %100 başarı ile sonuca ulaşmak istiyorsanız tek süper güçlü kahraman terapist Gülnur hocam.
Hayatımızın her anında olduğunuz için mezun olduktan sonra bile oğlumun sizi görmesi onu iyi hissettirdiğini bildiğiniz ve görüşmek için dostane zaman ayırdığınız için minnettarım.
Sizi çok seviyoruz. İyiki siz hocam.• başka bir yer • Diğer •
Gülnur Özek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülnur Özek, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Gülnur Özek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gülnur Özek adresi nerede?Gülnur Özek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülnur Özek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülnur Özek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülnur Özek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülnur Özek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülnur Özek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülnur Özek hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Gülnur Özek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri