Merhabalar, ben Uzman Psikolojik Danışman Gülseren DEMİREL.
Alanla ilgili eğitimimi Gaziantep Hasan kalyoncu Üniversitesinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde tamamladım.Ardından Gaziantep Üniversitesinde PDR/Yüksek Lisansımı yaptım.Alanda birden fazla eğitim alarak sizlere daha faydalı olmak adına ilerlemeye devam ediyorum.Alan yetkinliğim dahilinde memleketim olan Kayseri'de sizlere psikolojik destek hizmeti veriyorum.Sizlerle çıkacağımız yeni yolculuklar için şimdiden heyecanlıyım.Kendinize yönelmeye hazır olduğunuzda ben sizin için burdayım.

Psk. Dan. Gülseren Demirel

Serçe önü Mahallesi. Ahmetpasa Caddesi. Çiçek İs Merkezi.Kat 7: No 25, Kocasinan, Kayseri 38100

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. Gülseren Demirel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle