2008 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi' ni bitirdikten sonra 2014 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz ihtisasını tamamladım. 2014 yılıda 1 ay boyunca ABD Los Angeles şehrinde House Ear Clinic' te gözlemci olarak bulundum ve kulak hastalıkları ve cerrahisi konularında tecrübelerimi artrdım. 2014 yılında Yozgat Devlet Hastanesi' ne mecburi hizmet için atandım. 2016 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı' nda Yrd.Doç.Dr olarak göreve başladım. Burada yaklaşık 6 yıl süren akademik hayatımda çok sayıda bilimsel çalışma ve saygın bilim dergilerinde onlarca yayın yaptım. Çok sayıda bilimsel toplantı ve kurslara katıldım. Alanımda bilimsel gelişmeleri yakından takip etmekteyim. 2022 yılı mart ayından 2023 yılı mart ayına kadar Özel Akademi Konya Hastanesi' nde görev yaptım. 2 mart 2023 tarihinden 30 kasım 2023 tarihine kadar Konya Kızılay Hastanesinde görev yaptım. 1 aralık 2023 tarihinden itibaren kendi kliniğimde hastalarıma hizmet vermeye devam etmekteyim. 23.02.2024 tarihinde "Doçent" ünvanı aldım. Burun ve kulak estetiği özellikle ilgilendiğim cerrahilerdir.

Doç. Dr. Hakan Dağıstan muayenehanesi

Kalenderhane Mahallesi Ali Ulvi Kurucu Caddesi Enntepe Mall Office B Blok Kat 7 No: 117/707, Karatay, Konya

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kalenderhane Mahallesi Ali Ulvi Kurucu Caddesi Enntepe Mall Office B Blok Kat 7 No: 117/707, Konya

Röportaj

• M

20 aylık kızımızın geniz eti %95 büyümüş ve hiç nefes alamıyordu. İlaç tedavileri ise yanıt vermedi ve bu durum bizi çok üzüyordu. Kapsamlıca araştırarak en sonunda Hakan hocama gittik. Velhasıl kelam geçtiğimiz hafta kızım ameliyat oldu. Bugün kızımız sessizce, horlamadan, terlemeden, ağlamadan uyuyor ve yemeklerini güzelce yiyebiliyorsa bu önce Allah'ın izni sonra da Hakan hocamın sayesindedir. Kendisi artık bizim için bir ağabeydir. Tereddüt eden veya bizim gibi "hangi doktora gideceğiz, nasıl yapacağız off off" diye kara kara düşünen kim varsa asla düşünmesin ve asla vakit kaybetmesin. Hakan hocamın emin ellerine kendinizi veya çocuğunuzu tereddütsüz bırakabilirsiniz. Şifa tabiki de Allah'tan, bunu bilir buna göre yaşarız ancak şifaya ulaşmamızın sebebini işleyenin de hakkını teslim etmeden geçemeyiz. Hakan hocam artık bizim doktorumuzdur. Konya için bir değerdir, kıymetlidir. Umarım hep Konya'da kalır, bizimle kalır.

• Konum: Doç. Dr. Hakan Dağıstan muayenehanesi Geniz Eti Ameliyatı

• I

Geçmeyen öksürük şikayetiyle başvurduğum Hakan hocam yaptığı detaylı muayene sonucunda alerjimi tespit edip emzirme sürecime uygun bir tedavi önerisinde bulundu. Açıklayıcı yaklaşımından memnun kaldım.

• Konum: Doç. Dr. Hakan Dağıstan muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Güzel, estetik burun yapan kulak burun boğaz uzmanı bulmak gerçekten çok zor. Hem nefes problemleri hem estetik zorlu süreçler... İşinin ehli insanlar gerekiyor Hakan hoca da Konyada onların başında geliyor.

• Konum: Doç. Dr. Hakan Dağıstan muayenehanesi Burun Estetiği

• Y

Hakan hocama kızımın geniz eti için gittik ameliyattan öncesinde bizi çok güzel bilgilendirdi. Çok güler yüzlü ve güven veren bir insan. Ameliyat sonrası da İstediğimiz zaman ulaşabildiğimiz gayet nezaketli ilgili bir doktor.

• Konum: Doç. Dr. Hakan Dağıstan muayenehanesi Geniz Eti Ameliyatı

• B

Uzun zamandir rinoplasti için doktor arayışındaydım. İnternetten yaptigim arastirmalar sonucu Doktor Hakan Bey’e ulaştım. İlk görüşmeden sonra hemen ameliyata karar verdim. Kendisi çok kibar ve bilgili bir doktor. Süreçle ilgili gerekli tüm bilgilendirmeleri yaptı. Bu nedenle düşünme sürecim hiç uzamadı. Ameliyatimin üzerinden yaklaşık 50 gün geçti, burnumda şuan herhangi bir problem yok. Süreç tam istediğim gibi ilerliyor. En ufak sorum olsa bile kendisine hemen ulaşabileceğimi de bilmek zaten beni fazlasiyla mutlu ediyor.

• Konum: Doç. Dr. Hakan Dağıstan muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

5 yıla yakın kulağımdan dolayı yaşadığım problemlerle uğraşıyorum. Bu zamana kadar gittiğim en anlayışlı doktor oldu. Hiperakuzi yaşadığım için kulak kiri temizletmem hep işkenceyle geçiyordu. Gittiğim doktorlar aspirasyonla temizlemeyi yapıp gönderiyorlardı. Ama Hakan bey detaylıca dinleyip, canımı yakmadan temizleme işlemini bitirdi. Çokça dinleyip, bolca bilgi verdi. Hastasını anlayan ve ihtiyacına göre tedavi uygulayan bir doktor. Tedaviden ve süreçten çok memnun kaldım

• J

Alerjik rinit sebebiyle gittim , muayene ederken ve sonrasında detaylı bilgi verdi.Yaklasımı çok iyiydi.Bundan sonra Kbb alanında benim için tek gideceğim hekimdir Hakan bey..

• Konum: Doç. Dr. Hakan Dağıstan muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Çınlama şikayeti ile gittim .Doktor bey yapılması gereken tüm tetkikleri istedi ve sonuçları özenle değerlendirdi.İlgili ve samimi bir yaklaşıma sahip .

• M

Hakan hocamdan burun,sinüs cerrahisi ve rinoplasti amelliyatı oldum ve sonrası morarma,ağrı vb gibi durumlar yaşamadım ve harika sonuçlar aldım.

• Konum: Doç. Dr. Hakan Dağıstan muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Hakan Dağıstan hocama kızımın bademcik ve geniz eti muayenesi için gittik detaylı bir şekilde bize herşeyi anlattı ve dinledi ameliyat olması gerektiğine ikna olduk çünki sürekli hastalanıyordu antibiyotikler ilaçlar bunun yanında karın ağrısı,kusma ,baş ağrısı,diş gıcırdatma neler çektik anlatamam ertesi gün ameliyat oldu inşallah artık daha iyi olacak

• Konum: Doç. Dr. Hakan Dağıstan muayenehanesi Bademcik Ameliyatı