Doç. Dr.
Neonatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Niğde 1 adres
Merhaba, Ben Doç. Dr. Halil Değirmencioğlu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanıyım. Bunun yanı sıra Yenidoğan Yan Dal Uzmanı olarak özellikle prematüre bebeklerin, yenidoğan yoğun bakım hastalarının ve yaşamın ilk günlerindeki bebeklerin tanı, tedavi ve takip süreçleriyle ilgileniyorum. Meslek hayatım boyunca binlerce bebeğin sağlık yolculuğuna eşlik etme fırsatı buldum.
Bebeklerin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi kadar, ailelerin doğru bilgiye ulaşmasının da önemli olduğuna inanıyorum. Bu nedenle muayenelerimde ailelerin sorularını ayrıntılı şekilde yanıtlamaya ve tedavi sürecini anlaşılır bir dille anlatmaya özen gösteriyorum.
Tıbbi çalışmalarımın yanı sıra medikal estetik alanında da eğitimler alarak bu alanda hizmet vermeye başladım. Botulinum toksin uygulamaları, dolgu uygulamaları, cilt yenileme ve yaşlanma karşıtı tedaviler başta olmak üzere, kişiye özel ve doğal görünümü ön planda tutan uygulamalar gerçekleştiriyorum.
Amacım, hem çocuk sağlığı hem de medikal estetik alanında güncel bilimsel bilgiler ışığında güvenilir, etik ve hasta odaklı bir yaklaşım sunmaktır. Her hastamın ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor ve tedavi planlarını bireysel olarak oluşturuyorum.
Sağlığınız ve yaşam kaliteniz için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Yenidoğan Takibi
Çocukta gelişimi izleme
Doç. Dr. Halil Değirmencioğlu Muayenehanesi
Fertek Mahallesi Hastane Caddesi, No: 24 K: 4 D: 8 Hamit Melek Liman Apt, Niğde 51060
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Doç. Dr. Halil Değirmencioğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Halil Değirmencioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Değirmencioğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Sertifikalı Medikal Estetik, Neonatoloji. Size Halil Değirmencioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Çocukta gelişimi izleme, Yenidoğan Takibi.
Halil Değirmencioğlu adresi nerede?Halil Değirmencioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fertek Mahallesi Hastane Caddesi Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Değirmencioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Değirmencioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil Değirmencioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil Değirmencioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Halil Değirmencioğlu hangi dilleri konuşuyor?Halil Değirmencioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil Değirmencioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Değirmencioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Halil Değirmencioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Halil Değirmencioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.