0850… Ücret öğren

Merhaba, Ben Doç. Dr. Halil Değirmencioğlu.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanıyım. Bunun yanı sıra Yenidoğan Yan Dal Uzmanı olarak özellikle prematüre bebeklerin, yenidoğan yoğun bakım hastalarının ve yaşamın ilk günlerindeki bebeklerin tanı, tedavi ve takip süreçleriyle ilgileniyorum. Meslek hayatım boyunca binlerce bebeğin sağlık yolculuğuna eşlik etme fırsatı buldum.

Bebeklerin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi kadar, ailelerin doğru bilgiye ulaşmasının da önemli olduğuna inanıyorum. Bu nedenle muayenelerimde ailelerin sorularını ayrıntılı şekilde yanıtlamaya ve tedavi sürecini anlaşılır bir dille anlatmaya özen gösteriyorum.

Tıbbi çalışmalarımın yanı sıra medikal estetik alanında da eğitimler alarak bu alanda hizmet vermeye başladım. Botulinum toksin uygulamaları, dolgu uygulamaları, cilt yenileme ve yaşlanma karşıtı tedaviler başta olmak üzere, kişiye özel ve doğal görünümü ön planda tutan uygulamalar gerçekleştiriyorum.

Amacım, hem çocuk sağlığı hem de medikal estetik alanında güncel bilimsel bilgiler ışığında güvenilir, etik ve hasta odaklı bir yaklaşım sunmaktır. Her hastamın ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor ve tedavi planlarını bireysel olarak oluşturuyorum.

Sağlığınız ve yaşam kaliteniz için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Yetişkin
Çocuk

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Fertek Mahallesi Hastane Caddesi, Niğde

Fertek Mahallesi Hastane Caddesi, Niğde

Halil Değirmencioğlu
Doç. Dr. Halil Değirmencioğlu Muayenehanesi

Fertek Mahallesi Hastane Caddesi, No: 24 K: 4 D: 8 Hamit Melek Liman Apt, Niğde 51060

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Doç. Dr. Halil Değirmencioğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle