2017 yılından 2023 yılına kadar Kilis Devlet Hastanesinde psikolog olarak çalıştım ve poliklinikte terapi seansları yaptım.
Yaklaşık 7 yıllık Yüz-yüze ve Online psikoterapi seans deneyimine sahibim bu süreçte 3000 seansa yakın seans deneyimim oldu.
Özellikle bilişsel davranışçı psikoterapi ve şema terapi alanında uzman eğitimleri aldım ve almaya da devam ediyorum.
Online ve yüz-yüze danışan görmekteyim.
- Depresyon
Projektif Testler
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Psk. Halil İbrahim Korkmaz
Ayrılık sürecinden geçiyordum. Sürekli stres, sıkıntı, kaygı ve üzüntü içerisindeydim bir uzmana başvurma konusunda çok kararsızdım. Kendi kendime işin içinden çıkamayacak gibi oluyordum. Daha sonra İbrahim Bey'e seanslara gelmeye başladım. Seanslar bana çok iyi geldi. Beni dinlemesi, anlaması ve yol göstermesi hayatımın kararmış yönlerini aydınlattı. Kendimi yeniden bulmaya başlamış gibi hissettim. Özgüvenim yeniden gelmeye başladı. Seanslarımız çok güzel ve sağlıklı geçiyor. Kesinlikle işinde çok uzman. Eğer bir karanlığa düşmüşseniz sizi aydınlatacak birisi hiç ummadığınız anda karşınıza çıkıyor.
• Psk. Halil İbrahim Korkmaz • Boşanma Danışmanlığı •
g....e
Yaş sürecinden çıkamadığım için böyle bir yola başvurdum. Psikiyatr ilaç verdi uyuyamadığım için. Halil Bey'le sürecim güzel geçiyor. Seanslar bana iyi geliyor. Gerçekten kaliteli bir uzman, işinde iyi. Çok memnun kaldım kendisinden.
e....k
Bana inme indi bu sebepten dolayı başvurdum. Seanslarım iyi geçiyor. Bana İbrahim Bey yardımcı oluyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Memnunum kendisinden. Allah razı olsun.
R
r...
İlk başta terapiye gitmek konusunda kararsızdım ama kendisiyle tanıştıktan sonra çok rahatladım. Depresyon, kaygı, stres gibi durumlardan dolayı başvurdum. Her seansı sabırla dinliyor ve doğru sorularla düşünmemi sağlıyor. Kendimi artık daha iyi tanıyorum ve ifade ediyorum. Anlayışı, empati kurma yeteneği ve profesyonelliği sayesinde yeniden kendime güven kazandım. İyi ki yollarımız kesişmiş.
R
r...
İlk başta terapiye gitmek konusunda kararsızdım ama kendisiyle tanıştıktan sonra çok rahatladım. Depresyon, kaygı, stres gibi durumlardan dolayı başvurdum. Her seansı sabırla dinliyor ve doğru sorularla düşünmemi sağlıyor.Kendimi artık daha iyi tanıyorum ve ifade ediyorum.Anlayışı,empati kurma yeteneği ve profesyonelliği sayesinde yeniden kendime güven kazandım.İyki yollarımız kesişmiş.Gerçekten alanında başarılı bir psikolog.
Z
z....d
Depresyon ve panik atak için başvurdum. Seanslarımız güzel geçiyor. Seanslar bana iyi geliyor. Halil Bey insanı rahatlatıyor. İlgili ve alakalı bir uzman, memnunum kendisinden.
i̇...ö
Ailesel ve depresyon için başvurdum. 5-6 seansdır gidiyorum, seanslarım çok güzel geçiyor. Faydalı bir şekilde ilerliyoruz. Her zaman iletişim halinde olabileceğim bir uzman. İlgili, alakalı, tavsiyeleri güzel. İyi ki kendisine gitmişim. Süreçten memnunum.
Psk. Halil İbrahim Korkmaz
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
n....b
Anoreksiya için doktor tavsiyesi ile kendisine başvurdum. Seanslarımız çok iyi geçiyor, 2 aydır gidiyorum. İyi bir uzman. Beni çok iyi dinliyor. Sürecim devam ediyor, kendisinden memnunum.
Çok teşekkür ederim.
T
t....
Kendimi ciddi anlamda rahat hissettim. Dış gözle yaşadığım problemlere getirdiği yorumlar veya sorular ile kendimi sorgulayıp tanımaya başladım. Kendini tanımak iyileşmek istiyorsanız size muhakkak yardımcı oluyor. Uzun seanslar aldıktan sonra da ara ara seans yapıyoruz ve nokta atışı yorumlarla geçiyor. Sadece anlattım ve genel yorumlar yapılmıyor. İhtiyacın neyse onu duymanı sağlamaya çalışıyor. Ben memnunum, Allah'ta memnun olsun
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Psk. Halil İbrahim Korkmaz
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
m....
Yönetemediğim kaygılarım, baş edemediğim stresli davranışlarım için İbrahim hocama gittim. Yaklaşımı, sözleri benim için çokça tesirli oldu. Henüz yolun başında olmama rağmen etkisini hissedebiliyorum. Stresli durumlarla daha rahat başa çıkabiliyorum, kaygılarım azaldı. Artık kendimle daha barışık bir hayat sürüyorum. İhtiyacı olan herkese içtenlikle tavsiye ederim, İbrahim hocamla tanışmalısınız.
Psk. Halil İbrahim Korkmaz
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim çok incesiniz.
Halil İbrahim Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Korkmaz, Psikoloji. Size Halil İbrahim Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Aile Danışmanlığı, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Kent EGY Testi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları.
Halil İbrahim Korkmaz adresi nerede?Halil İbrahim Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İbrahimli 21 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil İbrahim Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil İbrahim Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Halil İbrahim Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil İbrahim Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Halil İbrahim Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil İbrahim Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Halil İbrahim Korkmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.