Uzm. Pdg. Hande Naziksoy, çocuk ve ergen gelişimi alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Eğitim hayatına Almanya’da başlamış, genel pedagoji eğitimi kapsamında erken çocukluk dönemi, gelişim süreçleri ve sosyal pedagoji alanlarında eğitim almıştır. Akademik çalışmalarını 0-18 yaş gelişimi üzerine yoğunlaştırmıştır.
Kurucusu olduğu Pedus bünyesinde çocuklar, ergenler ve ailelerle çalışmalar yürütmekte; aynı zamanda çeşitli eğitim, farkındalık ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktadır. Çocuk ve ergen gelişimi alanındaki güncel yaklaşımları takip ederek mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.
Mesleki ilgi alanları arasında çocuk gelişimi, ebeveyn danışmanlığı, ergenlik dönemi ve gelişimsel süreçler yer almaktadır. Psikoloji ve pedagoji alanlarında disiplinler arası çalışmalara önem vermektedir.
Pedagoji Randevusu
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
f.....
yaklaşık 3 ay önce seanslara başladık. biz öncesinde bir klinikten destek alacaktık. haftanın 4 günü dediler. birde diğer uzmanın sert çıkışmalarından sonra korku yaymadan anlayışlı bir şekilde karşıladı bizi. Ve en ilginç olan haftada 1 kere seans alarak şuan son seansimizi yaptık. Asla ticaret olarak bakmaması kalben bu işi yapması o kadar belli ki.. asil in pedagog ablası...
• Pedus Danışmanlık • Oyun Terapisi •
İkiz çocuklarım için destek almıştık Hande hocadan,pedagoji alanında Kayserideki eksikliği kapatıyor kendisi
• Pedus Danışmanlık • Eğitim Danışmanlığı •
Biraz önyargılarla geldik. Oncesinde olumsuz bir deneyimimiz olmuştu. Şuan başladiğımız gün ve bugünün arasında çok fark etti. Oğlum un kaygıları azaldıkca ailecek rahatliyoruz.
• Pedus Danışmanlık • Oyun Terapisi •
Hande Naziksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Naziksoy, Pedagoji. Size Hande Naziksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pedagoji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Online Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Ergen Terapisi, Çocuk Gelişim Testi.
Hande Naziksoy adresi nerede?Hande Naziksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dağyeli Caddesi 83A Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Naziksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Naziksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Naziksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Naziksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hande Naziksoy hangi dilleri konuşuyor?Hande Naziksoy ile İngilizce, Almanca, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Naziksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Naziksoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Naziksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hande Naziksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.