Uzm. Kl. Psk. Hande Tecimer Yücel

Psikoloji · Daha fazla

Niğde 1 adres

Yetişkin
Çocuk

Selçuk mahallesi, Dr.Sami Yağız Caddesi, Yerlikaya Via, 77/9, Klinik Psikolog Hande Tecimer Nigde (Derbent Garanti bankası yanı, Penti Mağazası üstü), Niğde

Klinik Psikolog Hande Tecimer instagram.com/uzmanpsikologhandetecimer

Kızım kaka tutma problemi yaşıyordu, biz ebeveyn olarak çok zorlanıyorduk. Psikoloğumuz sayesinde çok güzel ilerleme kaydettik. Çocuklara yaklaşımı çok sabırlı ve güven verici. Her adımda bize yol gösterdi. İyi ki tercih etmişiz kesinlikle tavsiye ederim.

• Klinik Psikolog Hande Tecimer instagram.com/uzmanpsikologhandetecimer Randevu  •

• H

Hande hanım ile birkaç aydır seanslar yapıyorum ve kendisinin profesyonelliğinden, anlayışından ve samimiyetinden son derece memnunum. Her görüşmemizde, beni dinleyip anlamak için gösterdiği çaba ve verdiği tavsiyelerle kendimi daha iyi hissediyorum. Sorunlarıma getirdiği çözümler ve bakış açıları, kişisel gelişimime büyük katkı sağladı. Hande Hanım, alanında gerçekten uzman ve güvenilir bir psikolog. Onunla çalışmak, hayatımda olumlu değişiklikler yapmamı sağladı. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Klinik Psikolog Hande Tecimer instagram.com/uzmanpsikologhandetecimer Psikoloji Randevusu  •