Ordu Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bucak Mahallesi, Altınordu, Ordu 52200
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
as...ı
çok beğendim kendilerini .harika kişiler. Uyguladığı tedavi çok kısa sürede etkisini gösterdi ve sağlığıma kavuştum. Kendilerıne çok teşekkür ediyorum .
Harun Düğeroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Düğeroğlu, İç Hastalıkları.
Harun Düğeroğlu adresi nerede?Harun Düğeroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bucak Mahallesi Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Düğeroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Düğeroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Harun Düğeroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Düğeroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Harun Düğeroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Harun Düğeroğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Harun Düğeroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar