Op. Dr.
Esenyurt 1 adres
Saadetdere Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 4. Sokak No:1, Esenyurt
Ş
şu...n
Merhaba, Kulaklarımda ve burnumda yaşadığım problemlere ilk muayenede daha en doğru teşhisleri koyarak tedavimin yapılmasını sağlayan sempatik ve anlayışlı ,dinleyebilen ve açıklayabilen doktorumuza teşekkür ederim. Güvenle ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.
T
tu...e
Bir yakınımın tavsiyesi üzerine İstanbulun bir ucundan diğer ucuna Hasan Hayri Bey için gittim.Ve ilk muayeneden sonra ameliyat olmaya kara verdim.Acısız bir operasyon geçirdim.Burnumdaki sililkon tamponları da bugün aldırdım.Doktor Bey her aşamasında sakin,sabırlı ve nazik tavırlarıyla hayranlığımı kazandı.Her hastaya iyi gelecek çok başarılı bir doktor ve insan.Herkese tavsiye ederim
Hasan Hayri Kaplan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Hayri Kaplan, Kulak Burun Boğaz.
Hasan Hayri Kaplan adresi nerede?Hasan Hayri Kaplan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saadetdere Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 4. Sokak No:1 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Hayri Kaplan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Hayri Kaplan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Hayri Kaplan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Hayri Kaplan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Hayri Kaplan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Hayri Kaplan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Hayri Kaplan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Esenyurt bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Esenyurt bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Esenyurt bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Esenyurt bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları