Dr. Hasan Hüseyin Karadeli

Hakkari 1 adres

Hakkari Devlet Hastanesi

Dağgül Mah. Çevre Yolu, Hakkari

• T

2017 ve 2025 yıllarında babamın geçirdiği iki farklı inme vakasında, Prof. Dr. Hasan Hüseyin Karadeli hocamızın liderliğinde yürütülen tedavi süreci bizim için hayati derecede önemliydi.

İnme gibi hızlı müdahale gerektiren ve her anın kritik olduğu bir durumda, doğru hekimle karşılaşmak gerçekten büyük bir şans. Hocamız, yalnızca tıbbi bilgisi ve tecrübesiyle değil; aynı zamanda hasta ve hasta yakınını sürece dahil eden sabırlı, açıklayıcı ve güven veren yaklaşımıyla da bize büyük bir destek oldu.

Tedaviye başladıktan kısa bir süre sonra babamın hem fiziksel durumu gözle görülür şekilde iyileşti hem de ruhsal olarak daha güçlü hale geldi. Tüm bu süreci hocamızın sakinliği, profesyonelliği ve insani yaklaşımı sayesinde dayanılır ve umut verici bir deneyim olarak yaşadık.

Prof. Dr. Hasan Hüseyin Karadeli, gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz; bilgisi kadar insanlığıyla da öne çıkan, alanında örnek bir hekimdir. Kendisine minnettarız.

• başka bir yer Diğer  •

• Y

İnme belirtileriyle gittiğim hastahanede acilden kabul edilmemle başlayan süreçte gerek ekibinin gereksede Hasan Hüseyin hocamızın bilgi birikimiyle doğru ve anında müdahaleleriyle çok şükür kısa sürede taburcu oldum. Allah kendisinen ve yardımcılarından razı olsun. Meslek hayatınızda başarılarınızın devamı dilerim.

• başka bir yer Diğer  •

Profili düzenle veya yönet