2021 yılında Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden mezun oldum.
2026 yılında Kapadokya Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünde yüksek lisansımı tamamladım.
Yaklaşık 5 yıldır iletişim, dil, konuşma ve ses bozukluğu yaşayan bireylere dil ve konuşma terapisi hizmeti vermekteyim.
2026 yılı itibariyle Sağlık Bakanlığı'na bağlı Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi'nde danışan kabulüne devam edeceğim.
Alınan Eğitim ve Sertifikalar:
- Sigortası olan hastalar
Mehmet Akif Mahallesi Kaynak Sokak No:4, Selçuklu, Konya 42100
- Sigortası olan hastalar
d...
Buse hocamla 4 yıl önce tanıştık. Kızımın konuştukları anlaşılmıyordu; bu nedenle içine kapandı ve çok iletişime geçmiyordu çevresiyle. Bir akrabamızın tavsiyesiyle Buse hocamla tanıştık. İlk gördüğümüz anda enerjisine hayran kaldım; kızımın ilk günlerinde çekinse de Buse hocam sabırla oyunla eğlenceyle güler yüzüyle ona çok kısa sürede yaklaştı. Zamanla kızımdaki değişimi okulda çevrede de gözlemlenmeye başladı; artık kendini ifade edebiliyor, isteklerini belirtebiliyor. Kısacası çevreye karşı "ben de varım" diye biliyor hale geldi. Konuşması çok güzel bir seviyeye geldi; bu değişim beni çok mutlu etti ve biz bunların hepsine Buse hocam sayesinde hayatımızda çok önemli bir yere sahip. İyi ki tanıdık hocam; sizi iyi ki varsınız. Aynı durumda olan evlatlarımız için kesinlikle tavsiye ederim.
d...
Hatice Buse hocamızla Özel Eğitim'de tanıştım. Konuşma bozukluğum vardı, o yüzden başvurdum. Hocamızın sayesinde etkileri gördüm. Tavsiye ediyorum.
Konuşma terapisi sürecine başlangıçta biraz çekinerek adım attım ancak Hatice Buse Hocam sayesinde süreç oldukça rahat ve verimli ilerledi. Sabırlı ve motive edici yaklaşımı sayesinde kendimde olumlu gelişmeler fark ettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Üstün Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Konuşma Terapisi •
Buse hocamızdan yaklaşık 1 yıl önce çocuğum için konuşma terapisi aldık. Oğlum bazı harfleri söyleyemiyordu ve okuma yaparken zorlanıyordu. Çok kısa bir sürede söyleyemediği harfleri çıkarmaya ve anlaşılmaya başladı. İlgisi alakası seans özeni ve bilgi donanımı açısından çok memnun kaldık.
• Üstün Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Konuşma Terapisi •
Hatice Buse Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Buse Sarı, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Hatice Buse Sarı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Konuşma Terapisi, Ses Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Hatice Buse Sarı adresi nerede?Hatice Buse Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kılınçarslan Mahallesi Anamur Sokak No:3/B Konya
- Mehmet Akif Mahallesi Kaynak Sokak No:4 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Buse Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Buse Sarı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Buse Sarı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Buse Sarı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Hatice Buse Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Buse Sarı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Buse Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hatice Buse Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Buse Sarı hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Buse Sarı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.