- Menstrüel bozukluklar
- Riskli Gebelik
- Polikistik Over Sendromu
- Menopoz
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
me...n
branşın da çok iyi güler yüzlü çok iyi bir doktor eşim skıntılı bir hamilelik gecirdi başka doktorlar moral bozucu şeyler söylerdi.sonra hatice hanımla tanıştık her şey güzel bitti.iyiki varsındiyorum
Hatice Ender Soydinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Ender Soydinç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Hatice Ender Soydinç adresi nerede?Hatice Ender Soydinç adresini belirtmedi. Hatice Ender Soydinç yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hatice Ender Soydinç adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Ender Soydinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Ender Soydinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Ender Soydinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Ender Soydinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Ender Soydinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Ender Soydinç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hatice Ender Soydinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.