Dr Dt. Hatice Mükellef, Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuş, yüksek lisansını ise Ege Üniversitesi Pedodonti Anabilim Dalı’nda yüksek onur derecesiyle bitirmiştir. 2020-2024 yılları arasında aynı bölümde doktora eğitimi alırken Medicana International İzmir Hastanesi’nde Çocuk Diş Hekimi olarak çalışmıştır. Bu süreçte genel anestezi altında birçok dental tedavi gerçekleştirmiş ve 10.000’den fazla hasta deneyimi edinmiştir.

2024 yılında Kıbrıs’ta kurduğu SmileVille Dental Clinic’te 0-15 yaş arası çocuklara hizmet vermeye başlamıştır. Güncel bilimsel gelişmeleri yakından takip eden Dr. Mükellef’in uzmanlık alanları arasında flor ve fissür uygulamaları, süt ve daimi diş tedavileri, pedodontik kronlar, yer tutucular, rejeneratif endodonti ve estetik diş hekimliği yer almaktadır. “Bir çocuğun gülümsemesine sebep olmak” ilkesini benimseyen Dr. Mükellef, çocuklara sağlıklı ve mutlu gülüşler kazandırmayı amaçlamaktadır.

Çocuk (İlgili adreslerde)

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Makaleler

Yenişehir, İşçiler Cd. No:126, Konak, İzmir 35170

• Sigortası olan hastalar

Nazım Hikmet Cad., Lefkoşa Türk Belediyesi, Lefkoşa

• M

Hatice Hanımla daha önce, başka bir diş hekimi olan arkadaşımın önerisiyle tanıştık. 2 yıl kadar önce kızım için başvurmuştuk. Bu defa oğlum için tedavi sürecindeydik. 4 buçuk yaşında, asla diş fırçalamak istemeyen bir çocuk kendisi. Dişlerinde zamanla lekelenmeler başladı ve biz de Hatice Hanım'dan randevu aldık. İlk muayenede biraz zorladı ve tedavinin klinik ortamında yapılamayacağını anladık; biz de. Genel anestezi altında tedavimiz yapıldı. Kanal tedavisi, süt dişi dolgu, paslanmaz çelik kuron, temizleme uygulaması yapıldı. Bu süre zarfında Hatice Hanım sürekli bizimle iletişim halinde oldu. Tedavi sonrası desteğini ve ilgisini çok güzel bulduk. Çocuklar kendisini çok seviyor ve her randevuya koşarak gidiyoruz neredeyse. Çocuklarla iletişimi onları ikna etmesi takdir edilir. Biz ailecek çok memnunuz. Çevremizdeki ailelere de kendisini tavsiye ediyoruz.
    Çocuklarda travma yaratmayan, koşarak gidip dişçi koltuğuna oturdukları Hatice Abla o.

• U

Oğlumun diş ağrısı nedeniyle doktor araştırmaya başladım ve Hatice Hanım'la yolumuz kesişti. Kliniğe gidip genel muayene olduktan sonra genel anestezi altında tedavi yapılmasına karar verdik. Genel anestezi altında kaplama, dolgu, kanal tedavisi ve diğer diş bakımları yapıldı. Hastane ekibinden, doktorumuzun ilgisi, güler yüzü ve yaklaşımı tedavi sürecinden memnun kaldık. Hatice Hanım, tedavi sürecinde ve sonrasında iletişime açık, hastasını takip eden güler yüzlü bir doktor. Gönülden tavsiye ederim.

•  •

Doktorumuz Hatice Hanım’a sosyal medyada rastlamıştım. 5 buçuk yaşında bir kızım var; kızımın rutin kontrolleri için başvurmuştum, kendisine. Diş filmi çekildi ve korumaya yönelik diş macunu ve mousse önerisinde bulundu bize Hatice Hanım. Daha önce başka doktorlara da gitmiştik; kendileri yine çok yardımcıydı, bir sıkıntımız olmamıştı ancak kızım kontrole sıcak bakmamış, koltuğa oturmak bile çok zorlu olmuştu. Ancak Hatice Hanım’ın sıcak tavırları ve sabırlı yaklaşımıyla kızım kendisine çok ısındı ve diş kontrollerimiz artık daha rahat geçiyor. Ayrıca, Hatice Hanım bizi çok güzel bilgilendiriyor. Bu yüzden herkese de memnuniyetle öneriyorum.

• T

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik. Geçen sene 10 dişin kanal tedavisi yapıldı; kök dişleri çürük olduğundan onları kaybetmemek için küçük bir operasyon yaparak dişlerini korudu. Bu sene gecikmemiz nedeniyle kök dişiniz çekildi; yerine tekrar küçük bir operasyonla onu da koruma altına aldı. Tüm Kıbrıs'a tavsiye ediyorum; 15 yaşına kadar tüm kontrollere gideceğiz.

• G

Oğlumun dişi tamamen çürüyene kadar defalarca diş hekimine gitmemize rağmen asla hiç bir tedaviyi kabul etmedi ağzını açmadı son çare genel anestezi ile uyutularak yapılması iken son bi kere daha pedodontist olan Hatiç hocamla tesadüfen tanıştık ve iyiki diyorum çünkü oğlumun dişlerinde tam 17 adet küçük büyük çürük varmış o kadar güzel ve naif bi yaklaşımı var ki çocuklara kızımda yanımızda geldiği halde çok güzel bi bağ kurdu ve kendisi isteyerek dişlerini kontrol ettirdi ondada tedavi başladık ve 1 yıl her hafta tedaviye gittik 2 çocuğum da kendi isteği ile güle oynaya her hafta gitti hala başka bölümde kontrolümüz olsada mutlaka arar sorarız Hatiç ablamız ordaysa uğrarız çünkü çocuklarımızın doktoru değil Hatiç ablası Kesinlikle tavsiyemdir gönül rahatlığı ile çozuklarınızı emanet edebilirsiniz gözünüz arkada kalmadan iyiki

• Medicana İnternational İzmir Hastanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

• O

Doktorun tavsiyesi üzerine başvurduk. Çürük tedavisi ve süt dişlerinin çekimi uygulandı. Hatice Hanım'ın profesyonelliğinden ve çocuğumuzla iletişiminden çok memnun kaldık.

• F

Kızımın 6 dişinde çürüğü vardı; film çekti. İnternetten araştırıp buldum. Korkularımız vardı, ama her şey yolunda ilerledi. Anestezi altında işlemlerini gerçekleştirdi. Bu hocamızla tanışmaktan memnun olduk. İki dişini hiç kurtaramadı; çekti. Yet tutucu taktı. Tedavimiz devam ediyor. Toplamda 8 dişine işlem yaptı. Çok memnunuz kendisinden. Herkese tavsiye ederim. Kızım doktoru görünce ağlayan bir çocuktu; kendisi severek gidiyor.

• D

Ben kızım için çocuk diş doktoru arayışındaydım. Ortodonti (tel) tedavisi öncesi dolgu ve çekimleri vardı. Hatice Hanım'ın eğitim geçmişi ve CV'si dikkatimi çektiği için kendisinden randevu oluşturdum. İlk tanışmamızda bile yıllardır tanışıyormuş gibi hissettik, çok samimi ve güler yüzlü birisi. Kızım diş tedavisinden çok korkuyordu, daha önce başka bir yerde sedasyon geçmişimiz oldu. Hatice Hanım kızıma dürüst ve samimi yaklaşımlarıyla güven verdi ve bütün işlemlerimizi sorunsuz bir şekilde rahatlıkla tamamladık. Bundan sonra ki tüm kontrol süreçlerimizde de tercihimiz her zaman Hatice Hanım olacak. Gönül rahatlığıyla herkese önerebilirim. Harika bir insan, harika bir doktor.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Hatice Hanım'a tavsiye üzerine ulaştık. Genel anestezi altında dolgu, diş çekimi ve kanal tedavisi yapıldı. Amputasyon tedavisi ve fissür sealant uygulaması yapıldı. Doktorumuzdan çok memnunum, çevreme tavsiye ederim.

• N

Tanıdık vasıtasıyla ulaştık. Kızımın rutin kontrolü için başvurduk. 3 tane dolgu işlemi ve 1 tane diş çektirme işlemi yaptırdık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.