Dr Dt. Hatice Mükellef, Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuş, yüksek lisansını ise Ege Üniversitesi Pedodonti Anabilim Dalı’nda yüksek onur derecesiyle bitirmiştir. 2020-2024 yılları arasında aynı bölümde doktora eğitimi alırken Medicana International İzmir Hastanesi’nde Çocuk Diş Hekimi olarak çalışmıştır. Bu süreçte genel anestezi altında birçok dental tedavi gerçekleştirmiş ve 10.000’den fazla hasta deneyimi edinmiştir.

2024 yılında Kıbrıs’ta kurduğu SmileVille Dental Clinic’te 0-15 yaş arası çocuklara hizmet vermeye başlamıştır. Güncel bilimsel gelişmeleri yakından takip eden Dr. Mükellef’in uzmanlık alanları arasında flor ve fissür uygulamaları, süt ve daimi diş tedavileri, pedodontik kronlar, yer tutucular, rejeneratif endodonti ve estetik diş hekimliği yer almaktadır. “Bir çocuğun gülümsemesine sebep olmak” ilkesini benimseyen Dr. Mükellef, çocuklara sağlıklı ve mutlu gülüşler kazandırmayı amaçlamaktadır.

Çocuk (İlgili adreslerde)

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Makaleler

Yenişehir, İşçiler Cd. No:126, Konak, İzmir 35170

• Sigortası olan hastalar

Nazım Hikmet Cad., Lefkoşa Türk Belediyesi, Lefkoşa

• F

Kızımın 6 dişinde çürüğü vardı; film çekti. İnternetten araştırıp buldum. Korkularımız vardı, ama her şey yolunda ilerledi. Anestezi altında işlemlerini gerçekleştirdi. Bu hocamızla tanışmaktan memnun olduk. İki dişini hiç kurtaramadı; çekti. Yet tutucu taktı. Tedavimiz devam ediyor. Toplamda 8 dişine işlem yaptı. Çok memnunuz kendisinden. Herkese tavsiye ederim. Kızım doktoru görünce ağlayan bir çocuktu; kendisi severek gidiyor.

• D

Ben kızım için çocuk diş doktoru arayışındaydım. Ortodonti (tel) tedavisi öncesi dolgu ve çekimleri vardı. Hatice Hanım'ın eğitim geçmişi ve CV'si dikkatimi çektiği için kendisinden randevu oluşturdum. İlk tanışmamızda bile yıllardır tanışıyormuş gibi hissettik, çok samimi ve güler yüzlü birisi. Kızım diş tedavisinden çok korkuyordu, daha önce başka bir yerde sedasyon geçmişimiz oldu. Hatice Hanım kızıma dürüst ve samimi yaklaşımlarıyla güven verdi ve bütün işlemlerimizi sorunsuz bir şekilde rahatlıkla tamamladık. Bundan sonra ki tüm kontrol süreçlerimizde de tercihimiz her zaman Hatice Hanım olacak. Gönül rahatlığıyla herkese önerebilirim. Harika bir insan, harika bir doktor.

•  •

Hatice Hanım'a tavsiye üzerine ulaştık. Genel anestezi altında dolgu, diş çekimi ve kanal tedavisi yapıldı. Amputasyon tedavisi ve fissür sealant uygulaması yapıldı. Doktorumuzdan çok memnunum, çevreme tavsiye ederim.

• N

Tanıdık vasıtasıyla ulaştık. Kızımın rutin kontrolü için başvurduk. 3 tane dolgu işlemi ve 1 tane diş çektirme işlemi yaptırdık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

benim oğlum 6yaşından beri Hatice hocamıza gider. Bir çocuğun dişi ile ilgili sorunu var ise süt dişi nasılsa düşer yerine yenisi gelir diye umursamazlar genelde oysaki gelişim sürecini sağlklı atlatmazsa bi çok sorunlar gelişebilir. İnci gibi sıralı sağlıklı dişleri olması için küçükken hekim desteğiyle ilerlemek en doğrusu her çocuk bunu hakeder. Bizim genel anestezi ile çekimimiz oldu sonrasında yer tutucumuz yapıldı düzenli kontrollerle yeniden başlayan çürüklere dolgu yapıldı en düzgün çene yapısına ulaşmak için ne gerekliyse yaptı doktorumuz.oğlum asosyaldir kimsenin dokunmasına izin vermez muhabbet etmez ama Hatice hocamıza koşarak sarılır resimler yapar götürür(kalpli:)) oryantasyonu iyi olmayan çocuklari bile kendine hayran bırakır gönderir hocamız çok tatlıdır. Bir çocugu korkutmadan oyunlar eşliğinde en doğru teşhis ve tedavi için sadece Hatice hocamıza götürün.emin olun çocuklar koşarak gelir bir sonraki randevularına...

• Medicana İnternational İzmir Hastanesi Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri  •

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Hatice hanım çok güler yüzlü çocuklarla iletişimi inanılmaz güzel çocuğa yaklaşımı hem de aileye yaklaşımı çok iyi 9 yaşındaki çocuğumun 3 dişini aynı anda çektiği halde gülerek çıktık işini severek yaptığı karlılaştığınız ilk anda hissediliyor onun gibi hekimlerin çoğalması dileğiyle

• Medicana İnternational İzmir Hastanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

• H

Doktor hanımla başka bir doktorun önerisiyle ulaştım. İlk görüşmeden sonra oğlumun ağzında 4 süt dişinin çürük olduğunu öğrendik. Antibiyotik tedavisinden sonra gerekli tahliller yapılarak ve çocuk doktoru ile görüştükten sonra, operasyon ile iki çürük diş alındı ve dolgu yapıldı. Operasyon öncesi ve sonrası doktor hanımın ilgisinden çok memnunum. İlerleyen iki üç gün çocuğun durumunu öğrenmek için bizi aradı ve ilgilendi. Tedavi süreci ve ameliyatımız çok güzel geçti, çok memnunum ve çevreme tavsiye ediyorum.

• K

Dr. Hatice'nin hizmeti ve çocuklarla olan iletişimi gerçekten olağanüstü, çoğu çocuk için oldukça endişe verici bir deneyimi her seferinde eğlenceli ve keyifli bir diş hekimine gitme yolculuğuna dönüştürmeyi başarıyor! Oyun odasındaki karşılamadan işin tıbbi yönüne kadar sihrini yaparken ve çocuklara dişlerini nasıl korumaları gerektiği konusunda eğitim verirken, en iyisi o! Standart kontrol için gittik ama oğlum diş hekimine gitmekten oldukça korkuyordu ve Dr. Hatice sayesinde oğlum artık diş hekimine gitmeye sonunda rahat hissediyor.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

6 yaşındaki oğlumun iki dişini çektirdik Hatice Hocama. Doktordan ve iğneden çok korkan bir çocuk olmasına rağmen Hatice Hocanın sıcak yaklaşımı, pedagojik olarak çocuğu rahatlatması ve içindeki uzamanlığı işimizi çok kolaylaştırdı. İyi ki kesişmiş yolumuz.

• H

Hatice Hanım, tek kelimeyle çocuk ruhundan anlayan bir doktordur. Genellikle çocuklar diş doktorundan korkar, ama Hatice Ablasıyla tanışan bir çocuk, bu korkularını oyunlar oynayarak yenebilir. Dolgu işlemi için başvurduk. Tavsiye ediyorum.