- Depresyon
- Stres
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Sınav Kaygısı
Bir arkadaşımın önerisi ile gittim. Bazı konularda fazlasıyla kaygı yaşıyordum ve ilaç kullanmak istemiyordum. Çok faydasını gördüm
i̇...k
Eşimle iletişim problemlerimiz vardı Hazal hanıma bu sebeple başvurmuştuk. 4 seans danışmanlık aldık, terapi süreci boyunca hem birlikte hem de tek tek görüşme yaptı. Öncesine göre eşimle birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve anlıyoruz. Kendisi çift terapisti olmamasına rağmen gayet verim aldık tavsiye ederiz
a ...ş
Hastaneye gittiğimde odasının önünden geçiyor fakat içeri girmeye cesaret edemiyordum. Hazal hanımla tanıştıktan sonra her hafta görüşmemizi beklemeye başladım, kendisi çok sakin ve sabırlı güleryüzü ile insanı rahatlatan bir yapıya sahip. Ben panik atak yaşadığım için gitmiştim. Sorunun kaynağına inip bilimsel teknikler kullanıyor ve temeli hakkında bilgilendirme yapıyor çok memnum kaldım İyi ki varsınız• başka bir yer • Diğer •
m ...k
Hazal hanımla bir tanıdığımın tavsiyesiyle tanıştım. Enerjisi, güleryüzü ve verdiği güven sayesinde seanslara devam edebildim. öncesinde hiç bir şeyden keyif alamıyordum sabah yataktan bile çıkmak istemiyordum kendisi depresyondan çıkmama yardımcı oldu Allah razı olsun