- Depresyon
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
Erzurum, Oltu
he...i
Hayatınızın psikoloğu olcağına eminim. Böyle mükemmel bir psikologla terapi yaptığımız icin cok şanslıyım. Mesleğindeki basarisi ultra ultra iyi. Yani oltu'da degilseniz bile sırf onun icin oldugunuz yerden kalkıp oltu'ya gelirsiniz. Bir kere tanımış olmaniz yeterli. Iyilestiremedigi,yuz ustu biraktigi danışanının olduğunu sanmıyorum. Seanslar çok verimli geçiyor asla boş geçirmiyor. Her açidan fayda sağlamaya çalışıyor size,ben çok memnun kaldım.
i̇...i
Çok iyi bir psikolog olduğunu söyleyebilirim. Seanslara gittiğimde hep cok guler yuzlu karşıladı. Beni anlamaya çalıştı. Her zamanda yanımda olduğunu hissettirdi. Anlatacak bisey bulamadığım yada konuşmadığım ilk zamanlar sabırla bekledi ve farkli yöntemlerle konusturmaya anlamaya calisti.Herkesin bir dönüm noktası olduğuna inanıyorum,Hülya hanım'la seanslarımızdan sonra anladım ki benim dönüm noktam o. Saygı duyulası bir insan,sadece meslek olarak bakıp sizi yollamıyor sizi gercekten anlamaya çalışıyor. Zaten kendisi cok iyi,cok tatlı ve cok mukemmel birisi.. İyi ki tanımışım..
aa...a
Hülya hanımla bir kere görüştükten sonra bile onun işinde ne kadar iyi olduğunu anlayacağınıza eminim.Bazen bazı güzellikleri anlatmak için cümleler yeterli olmayabiliyor bu da öyle bir şey. Kendi içimde kaybolmuşken beni bana buldurdu-bulduruyor. Her anlamda çok iyi ve ilgili.Profesyonelliğinin ve bence kalbinin güzelliği karşısında kesinlikle önünüzü ilikleyeceksiniz.
• Psk. Hülya Öztürk • Diğer •
Hülya Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Öztürk, Psikoloji.
Hülya Öztürk adresi nerede?Hülya Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erzurum Oltu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.