Merhaba, ben Ergoterapist İlayda Türk.
İstanbul Medipol Üniversitesi Ergoterapi Bölümü mezunuyum ve Trabzon'da kendi Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimimde çocuklara yönelik ergoterapi hizmeti sunuyorum.
Çalışmalarımı bilimsel temellere dayanan, oyun odaklı ve çocukların bireysel ihtiyaçlarını merkeze alan bir yaklaşımla yürütüyorum. Her çocuğun gelişim sürecinin kendine özgü olduğuna inanıyor; değerlendirme ve terapi programlarını bu doğrultuda planlıyorum.
Otizm Spektrum Bozukluğu, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB), gelişimsel gecikmeler, duyu bütünleme güçlükleri, ince ve kaba motor beceri sorunları, dikkat ve yürütücü işlev becerileri, oyun ve sosyal katılım, beslenme ve yeme güçlükleri, günlük yaşam ve öz bakım becerileri ile tuvalet alışkanlığı kazanımı ve tuvalet sürecini etkileyen duyusal ve davranışsal zorluklar çalışma alanlarım arasında yer almaktadır.
Terapi sürecinde yalnızca çocukla değil, aileyle de iş birliği içinde çalışmayı önemsiyorum. Amacım; çocukların günlük yaşamda daha bağımsız, daha katılımcı ve potansiyellerini en iyi şekilde kullanabilmelerini desteklerken ailelerin de sürece güvenle eşlik edebilmesini sağlamaktır.
Her çocuk özeldir ve her terapi süreci bireyseldir. Bu nedenle değerlendirme sonrasında oluşturulan müdahale planları tamamen çocuğun ihtiyaçlarına göre hazırlanır.
Ergoterapi Randevusu
- Kredi kartı
Görüşler
Ş
ş...
Erg. İlayda Türk hanımefendiye sosyal medya aracılığıyla ulaşıp kendisinden bir ön değerlendirme ve tanışma randevusu talep ettim. 4 yaşında kızımın duyu bütünleme bozukluğu ve buna bağlı olarak tuvalet eğitimi sürecinde yaşadığımız tuvaletini tutma problemi sebebiyle başvurmuştum. Daha ilk görüşmede kızım ile iletişimi, veli bilgilendirme konusundaki üstün performansına ebeveyn olarak hayran kaldık. Aklımızdaki her sorunun cevabını vermekle kalmadı, olası soruları ve ihtimalleri tek tek bize izah etti. Süreçte son derece ilgili ve çözüm odaklı, kriz anlarında yalnızca çocuğu değil ebeveynlere de adeta danışmanlık veren, alanında son derece donanımlı bir uzman. Kendisine yönlendirdiğim tüm arkadaşlarımdan da bizzat aynı geri dönüşleri aldım. Erg. İlayda Türk Trabzon için büyük bir fırsat.
m...
Birinin tavsiyesi üzerine kendisiyle tanıştık, çocuğumuz iletişimi az olan, konuşma konusunda sıkıntı yaşayan, hırçın bir çocuktu; duyusal hassasiyetleri vardı, tuvalet konusunda zorlanıyorduk ama İlayda Hanım hayatımıza sihirli bir değnek gibi dokundu. Hep bizimle iletişimdeydi, başımız sıkıştığında ne yapacağımızı bilemediğimiz zamanlarda hep onu aradık. Çevreme fazlasıyla tavsiye ederim. Her zaman iyi ki yollarımız kesişmiş diyoruz, bizim en büyük destekçimiz oldu. İyi ki İlayda Türk.
İlayda Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Türk, Ergoterapi. Size İlayda Türk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu.
İlayda Türk adresi nerede?İlayda Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mahallesi İmam Vehbi Sokak 7B Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlayda Türk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Türk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlayda Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Türk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.