Prof. Dr. İlknur Erol, 1972 yılında Karabük'te doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Karabük'te tamamladıktan sonra 1989-1996 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından, 1997-2002 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde uzmanlık eğitimini aldı. 2004-2008 yılları arasında Başkent Üniversitesi'nde Çocuk Nörolojisi yandal uzmanlık eğitimini tamamlayarak, 2008'de Yardımcı Doçent, 2010'da Doçent ve 2015'te Profesörlük unvanlarını kazandı. 2006 yılında Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde Çocuk Nöroloji Birimi ve Video EEG ünitesini kurdu. 2012-2024 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nöroloji Bilim Dalı Başkanlığı yaptı. Çocuk sağlığı ve nörolojisi alanında birçok sempozyum düzenleyen Prof. Dr. Erol, ulusal ve uluslararası birçok araştırma ve yayına imza atmıştır. 2025 yılından itibaren kendi kliniğinde hizmet vermeye başlamıştır. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Çocuk Nörolojisi Randevusu

Çınarlı Mahallesi, Ziyapaşa Bulvarı, Fatih Terim Sokak, Bulvar İş Merkezi kat:6 no:19, Adana

Prof. Dr. İlknur Erol Muayenehanesi - Adana Çocuk Nöroloji Doktoru

Çınarlı Mahallesi, Ziyapaşa Bulvarı, Fatih Terim Sokak, Bulvar İş Merkezi kat:6 no:19, Seyhan, Adana 01060

Hocamız kızımızın epilepsi nöbetlerinin tedavisi konusunda bizim için büyük bir ümit ışığı oldu.
    Sağlıklı günler

• Prof. Dr. İlknur Erol Muayenehanesi - Adana Çocuk Nöroloji Doktoru Epilepsi Tedavisi  •

Ilknur hanım güleryuzlu ve ilgili . Kızımın ara ara dalmalari için gittik

• Prof. Dr. İlknur Erol Muayenehanesi - Adana Çocuk Nöroloji Doktoru Çocuk Nörolojisi Randevusu  •

• F

İkiz kızlarımın durmayan nöbetlerine ilk muayenede teşhis koyup, tedaviye başladı ve sonuç Mucize gibiydi. Yanlş tedavyle harabeye dönen 2 yılın sonunda,kızlarımın nöbetlerini İlknur Hoca durdurdu Kainatın sahibi İlknur hocayı en güzel şekilde mükafatlandırsın Düşünsenize artık acı çekmeden,kaygı,duymadan yaşıyoruz. Şükürler olsun Allah'a Gerçekten insan YAŞAMINA DEĞER VEREN bir doktor. Hepimizin çocuklarına şifa diliyorumİlknur Erol ve çözüm odaklı güler yüzlü Ekibi

İlknur hanım bizim en büyük şansımız kızımla ilk günden bu yana en ince ayrıntısına kadar ilgileniyor kızımın epilepsi rahatsızlığı var ve nedenini hiçbir doktor detaylı araştırmadı ama İlknur hoca genetik sonuçlarına kadar en önemli testleri istedi yolumuzu çizdik önümüzdeki süreci ve detayları tek tek konuştuk öğrencisine ders anlatan bir öğretmen gibi sabırla anlattı her seferinde..kendisinden önce ara ara nöbet geçiren kızım İlknur hocadan sonra hiç nöbet geçirmedi ekibi çok güçlü ,kendi çok başarılı yeni kliniği hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin bir anne olarak hep dualarımda başarıları daim olsun

• B

2013 yılında oğlum soğuk havale geçirdi İskenderun’dan Adana’ya İlknur hanıma getirdik ve harika bi insan Güler yüzü bizler verdiği güzel haberler ile dünyayı verdi Bize hastalarla o kadar ilgili ve alakalı ki severek muayene oluyor çocuklar oğlum iyileşti ve epilepsi hastalığını atlatı İlknur hanımı anlatmaya kelimeler yetmez
    Hastası Bora Deniz Demir

• Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi Diğer  •

Eylül 2019'da düşerken kafasını kapıya çarpan 3 yaşındaki oğlumuz Kaan Efe'nin Ekim ayında şiddetli baş ağrısı, kusma ve halsizlik şeklinde ortaya çıkan belirtileriyle daha ilk muayenede teşhisini koydu ve sonra yapılan tetkiklerinde söylediği çıktı. Meğer oğlumuz ilk düştüğünde beyin kanaması geçirmiş ve kafa içinde biriken kan Subdural Hematoma dönüşmüş ve kafa içi basıncı arttırmış. Sonrasında uyguladığı tedavi ile oğlumuzu ameliyatsız iyileştirdi. Bu kadın sadece bir doktor değil, "kanatsız bir melek" Rabbim sana sağlık, mutluluk ve esenlik versin, versin ki daha çok yavrucağı iyileştiresin. Rabbim seni evlatlarına bağışlasın. Çok ama çok teşekkür ederiz...

• Çocuğumuzdaki halsizlik sebebiyle başvurduğumuz doktor,yalnızca genetik testle anlaşılan sma hastalığını altı aylık bebeğimizin sadece yüzüne bakarak,annesine” bu çocuk sma hastası %99 yanılmam”diyerek günlerce yıkıma uğrattı.Test sonucunda bebeğimizin sadece sma değil hiçbir hastalığının olmadığını,gayet sağlıklı olduğunu, çocuktaki halsizliğin sebebinin uzun süre geçirdiği ishalden kaynaklı enfeksiyon olduğunu öğrendik.Bu doktoru asla tavsiye etmiyorum.Doğru sonucu Ankaradaki nörologdan aldık.

•  •

• 8 yaşında epilepsi rahatsızlığı geçirdim o kadar doktorlara gittim Ilknur Hanım o kadar iyi bi doktor ki Allah'a şükür ilgisi ve tedavisi sayesinde epilepsi rahatsızlığım geçti binlerce kez Allah razı olsun mükkemmel bir doktor..dört dörtlük

• Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi  •

• I

Oğlumu adanadan tutun ankaraya kadar çok doktora götürdüm.gittiğim doktorlarında hepsi profesördü.
    Hacettepenin pröfesörü adanada yaşıyorsanız size ılknur hanımı tavsiye ederim dedi. Bizde epilepsi olan çocuğumuzu ılknur hanıma götürüyoruz. Çok hanımefendi,çok bilgili, çok mükemmel bir doktor.
    Hastası baran doğanın ailesi.

•  •

hocam allah razı olsun sizden kartal muratın annesiyim türkiyede bir numarasınız allah sizi başımızdan eksik etmesin