İmran Ayhan Kadın Sağlığı ve Estetiği Kliniği 2003 yılında İstanbul Üniversitesi, ÇAPA TIP Fakültesi'inden mezun oldum.

Ardından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı dalında, Tıpta Uzmanlık Sınavını kazandım. 2009 yılında, İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde eğitimimi tamamlayarak; Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldum.

Devlet hizmeti yükümlülüğü nedeniyle, 2009 yılında Van ili Erciş Devlet Hastanesi'ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak atandım.

2012 yılından 2017 yılına kadar Şanlıurfa'da Özel Academia Hastanesi'nde çalıştım.

2017 yılından 2021 yılına kadar Şanlıurfa'da Özel Lotus Hastanesi'nde çalıştım.

2021 Yılından bu yana kendi kliniğimde mesleğimi sürdürmekteyim.

Ürojinekoloji ve pelvik taban cerrahisi alanında eğitim ve deneyimlerimi geliştirdim. Pelvik taban organlarında karşılaşılan; İdrar kaçırma, aşırı aktif mesane sendromları, pelvik organ sarkması, vajinal şekil bozukluğu ya da fonksiyonlarının kaybolması gibi şikayetlerin tedavisini yapmaktayım.

Vajinismus Tedavisi ile ilgili ileri düzey eğitimler aldım. Öğrendiğim ve zamanla tecrübe ettiğim kendime ait yöntemlerle kadınların vajinismus’u kolay, ağrısız, zahmetsiz ve konforlu bir şekilde aşmalarını sağlıyorum.

Op. Dr. İmran Ayhan Kadın Sağlığı ve Estetiği Kliniği

Şenevler Mahallesi, 6106. Sokak, No:38BA, Şanlıurfa 63320

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Makaleler

• Z

İmran Hanımla ilk gebeliğimin takibini yapmaktayız. İmran hocamın samimiyeti,donanımı,her konuyu siz sormadan tane tane açıklaması ve ilgisinden çok memnunuz.Her konuda hem kendisi hem çalışanları size yardımcı oluyorlar.İlçeden gönül rahatlığıyla gelip gidiyoruz herkese tavsiye ederim

• Op. Dr. İmran Ayhan Kadın Sağlığı ve Estetiği Kliniği Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• F

Gebelik sürecimde başladım ve ilgi alakadan çok memnunum. Temizlik açısından gayet başarılı.

• B

İmran hanım, gerçekten konuşmasıyla, tavrıyla herşeyiyle okadar güzel ki. Gönül rahatlığıyla gidilebilinir. Her konuda yardımcı olup, sizi rahatlatıyor. Rahim filmimi de İmran hanım çekti çok memnun kaldım. Bugün aşılamam yapıldı, gerçekten çok korkuyordum ama İmran hanım ve ekibi çok güzel çalışıyor. Klinik tertemiz şartlar çok iyi. Eşim ve ben her kliniğe gittiğimiz de kendimi özel hissediyoruz. Herşey için çok minnettarım

Op. Dr. İmran Ayhan

Nazik düşünceleriniz için tüm klinik çalışanlarımız adına çok teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğe ulaşır ve yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
    Sağlık ve Mutluluklar dileriz...

• R

İmran hocamın sakin tavrı soğuk kanlılığı ve güler yüzlülüğü hamilelik sürecinin çok daha rahat geçmesine vesile oldu ,gerçekten ilgili alakalı sorduğumuz sorulara çok sakin cevap veren bir hoca hele ki hamilelikte önceliğim beni rahatlatabilecek bir Dr arayışıydı bunu da İmran hocamda buldum ,ameliyat esnasında bile benim sakin kalmama vesile olan hocam ,hakkınız ödenmez

Op. Dr. İmran Ayhan

Sevgili Hasta, Düşünceniz ve Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Evladınızı hayırla ve sağlıkla büyütmenizi ve ailenizle mutlu bir ömür dilerim.

• G

Tecrübesi, hassasiyeti,detaycı ve ihtiyatlı yaklaşımı çok güven vericiydi.sorunlu bir gebelik sonrası stres yönetimime katkısı takdire şayandır.Urfada bir buçuk yıl kaldım oğlum şimdi 6 yaşında iyi ki ona gitmişim çok yumuşak güven verici tavrı beni rahatlattı o dönem. Allah razı olsun sizden İmran Hanım.Öneri üzerine gitmiştim kesinlikle öneririm.

Op. Dr. İmran Ayhan

Çok Naziksiniz. Düşünceniz ve Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Evladınıza ve Size Sağlıklı, Mutlu bir ömür dilerim.

• K

kendisi benim icin güvenli limandir. ilgisi, yaklasimi, alanina hakimligi hepsi cok cok iyi

Op. Dr. İmran Ayhan

Düşünceniz ve Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı Günler Dilerim.

• F

Daha önce gördüğüm tedaviden kaynaklı ağrım olduğunu düşünüp imran hanıma muayene oldum öykümu detaylı dinleyip tatmin edici şekilde kontrolümu yaptı

Op. Dr. İmran Ayhan

Memnuniyetiniz ve Nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Sağlık ve Mutluluklar dilerim.

• P

Kliniğe her gittiğimde ilk dikkatimi çeken şey, tertemiz, hijyenik ve huzurlu ortamı oldu. Personelin güler yüzü ve ilgisi sayesinde her kontrolüm bir rahatlama seansına dönüştü diyebilirim.
    İmran Hanım ise işini son derece profesyonelce yapan, aynı zamanda içtenliği ve samimiyetiyle insanı rahatlatan harika bir hekim. Aklımdaki her soruyu sabırla yanıtladı, beni asla aceleye getirmedi ve karar süreçlerimde her zaman destekleyici bir tavır sergiledi. Gerek tıbbi yaklaşımı gerek iletişimi açısından kendimi çok güvende hissettim.
    Sezaryen doğumumda da hem sürecin yönetimi hem de ameliyat sonrası toparlanmam açısından son derece başarılıydı. Özellikle ameliyat izim neredeyse hiç belli olmuyor; gören herkes çok şaşırıyor. Estetik açıdan da gerçekten çok başarılı bir hekim.Doğum sonrasında emzirme konusunda yaşadığım zorluklarda da hem İmran Hanım hem de ekibi yanımda oldu.herkese tavsiye ediyorum

Op. Dr. İmran Ayhan

Nazik düşünceleriniz için tüm klinik çalışanlarımız adına çok teşekkür ederim. Keyifli ve güzel bir gebelik sürecinden sonra kavuştuğunuz yavrunuzu sağlık ve huzur ile büyütmeniz dileği ile.
    Size ve Ailenize Sağlık ve Mutluluklar dileriz...

• G

Hocanın ilgisi alakası çok güzel. Aceleci davranmıyor, sakin sakin dinliyor insallah ilk bebeğimi de onunla beraber sağlıkla kucağıma alacağıma inanıyorum.

Op. Dr. İmran Ayhan

Nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Yavrunuzu, keyifle geçireceğiniz gebelik ile sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.

• D

Uzun zamandır labioplasti yaptırmak istiyordum fakat doktor konusunda, tüm doktorların Urfa dışında olması sürekli ertelememe sebep oluyordu. Şanlıurfa içinde doktor ararken İmran Hanım’ı buldum. Keşke daha önce bulsaydım ve ameliyatı olsaydım, sonuçtan o kadar memnunum ki! İmran hanım gerçekten ilmek ilmek işlediAmeliyat süreci inanılmaz rahat geçti; ne ağrı, ne acı, ne de şişlik yaşamadım. Ayrıca yıllardır yanlış teşhis konulan kaşıntı problemim vardı. Doktorum bakar bakmaz hemen anladı; vajinal egzama ve kaşıntı problemim için kortizon tedavisi uygulandı ve sonunda o kaşıntıdan da tamamen kurtuldum. Hem ilgisi, hem samimiyeti, hem de sakinliği ile kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Kadın hastalıklarında gideceğim ve herkese önereceğim tek doktor. İyi ki yolum kendisiyle kesişti

Op. Dr. İmran Ayhan

Gerçekleştirdiğim genital estetik (labioplasti) ameliyatından memnun kalmanız beni çok mutlu etti. Değerlendirmeniz, güzel sözleriniz için tüm ekibim adına teşekkür ederim.

Sağlıklı ve Mutlu Günler Dilerim